Timiş: Cadavrul unei femei a fost găsit în grădina locuinţei, după ce unul dintre copiii ei le-a spus poliţiştilor că fratele său a ucis-o

0
0
FOTO Inquam Photos
FOTO Inquam Photos

Cadavrul în stare de putrefacţie al unei femei de aproximativ 70 de ani a fost găsit în grădina locuinţei sale din comuna Variaş, judeţul Timiş, după ce poliţiştii au făcut săpături în căutarea bătrânei. Unul dintre copiii acesteia, bolnav psihic, le-a spus poliţiştilor că mama sa a fost ucisă de fratele său.

Rude mai îndepărtate ale femeii au semnalat poliţiştilor dispariţia bătrânei care avea aproximativ 70 de ani. Aceste rude spuneau că de mai multe luni nu au mai văzut-o. Poliţiştii s-au dus la locuinţa femeii, din comuna Variaş, judeţul Timiş, şi au discutat cu cei doi fii ai acesteia. Unul dintre ei, bolnav psihic, le-a spus oamenilor legii că în urmă cu câteva luni a văzut-o pe mama lui dezbrăcată, într-o anexă a locuinţei, şi că el crede că fratele său a ucis-o.

Poliţiştii l-au audiat şi pe celălalt frate, care a susţinut că mama sa ar fi plecat în străinătate şi că de atunci nu mai ştie nimic de ea. Ulterior, bărbatul a fost testat cu detectorul de minciuni, însă acesta nu a trecut testul.

Miercuri seara, poliţiştii criminaişti s-au întors în gospodăria din comuna Variaş, unde locuia familia, şi au început cercetările. A fost adus un câine de urmă şi chiar s-au făcut săpături în grădina locuinţei.

Poliţiştii au găsit cadavrul femeii, îngropat în grădină. Deşi în stare avansată de putrefacţie, acesta a fost preluat de medicii legişti care vor încerca să stabilească dacă bătrâna a murit din cauze naturale sau a fost ucisă.

Timişoara


Ultimele știri
Cele mai citite