Tânărul pompier implicat în accidentul în care a murit chitaristul de la Quo Vadis are nevoie urgent de sânge

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierul Gabriel Micliuc are nevoie de ajutor de urgenţă
Pompierul Gabriel Micliuc are nevoie de ajutor de urgenţă

Gabriel Micliuc, subofiţer operativ în cadrul Staţiei de Pompieri Buziaş, se află într-o stare critică la spital.

Gabriel Micliuc, subofiţer operativ în cadrul Staţiei de Pompieri Buziaş, se află într-o stare critică la spital.

Sâmbătă, 4 decembrie, aflându-se în timpul liber, segentul major Gabriel Micliuc, subofiţer operativ în cadrul Staţiei de Pompieri Buziaş, a fost implicat într-un grav accident rutier pe Calea Şagului din Timişoara.

În urma accidentului, maşina condusă de chitaristul trupei de blues-rock Quo Vadis, Laci Farkas, a intrat pe contrasens, acroşând autoturismul pompierului în vârstă de 22 de ani.

Artistul a decedat pe loc, iar tânărul salvator a fost  transportat la spital cu multiple traumatisme, unde a fost operat de urgenţă.

În prezent, Gabriel este internat în secţia de reanimare a Spitalului Judeţean Timişoara, fiind intubat şi are nevoie urgent de sânge.

Colegii lui Gabriel Micliuc de la ISU Timiş au făcut un apel către timişorenii care doresc să doneze sânge.

“Din nefericire, personalul medical ne-a transmis că subofiţerul se află într-o stare critică, iar viaţa îi este în pericol. Rugăm toţi oamenii de bine care pot şi doresc să doneze sânge, să ne ajute să salvăm viaţa colegului nostru care este un tânăr foarte dedicat şi a intervenit de multe ori pentru salvarea altora. Cei care aleg să doneze sânge pentru tânărul pompier, sunt rugaţi să specifice la Centrul de Transfuzii că donează pentru Gabriel Gheorghe Micliuc, internat la Spitalul Judeţean Timişoara”, au transmis cei de la ISU Timiş.

accident timisoara

Maşina pompierului Micliuc pe margina drumului
   

Şi cei de la clubul de fotbal Politehnica Timişoara s-au alăturat apelului. 

“Cu toţii aţi aflat de accidentul teribil care a avut loc sâmbătă, 4 decembrie, pe calea Şagului, în urma căruia o persoană a decedat, iar un tânăr pe nume Gabriel Micliuc, în vârstă de doar 22 de ani şi subofiţer operativ în cadrul Staţiei de Pompieri Buziaş, se află într-o stare critică la spital. Prin urmare, vă îndemnăm pe fiecare dintre voi să vizitaţi Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timişoara şi să donaţi sânge pentru Gabriel, tânăr pompier extrem de respectat în branşă”, au transmis cei de la Poli, pe pagina lor de Facebook.

Accident Timişoara

Ce a rămas din maşina muzicianului Laci Farkas


Vă mai recomandăm să citiţi:

A murit Laci Farkas, solistul şi chitaristul trupei rock Quo Vadis. Artistul a fost implicat într-un grav accident cu maşina

Accident grav la ieşire din Timişoara. Un mort şi un rănit după ce două maşini s-au ciocnit

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite