Tânăr surprins de Holograf cântând „Ochii tăi“ la pian, noaptea, pe stradă. Clipul este viral VIDEO

0
Publicat:

Pianina din fața Palatului Neuhausz din Timișoara, adusă de Comunitatea Bulgarilor Bănățeni din Germania, are parte de succesul scontat de inițiatorii proiectului. Ea a fost remarcată și de cei de la Holograf, care au surprins un tânăr interpretând la pian cunoscuta piesă „Ochii tăi”. 

Tânărul care cântă la pianină "Ochii Tăi" FOTO captură video
Tânărul care cântă la pianină "Ochii Tăi" FOTO captură video

Trupa Holograf a postat zilele trecute pe pagina lor oficială de Facebook un scurt video cu un tânăr care cântă, la o pianină din centrul Timișoarei, faimosul hit „Ochii tăi”. 

Aproape incredibil, videoclipul a fost văzut până acum de 98.000 de persoane, intrând în top 3 din ultimii doi ani, fiind unul din cele mai urmărite postări ale celor de la Holograf. Și e doar o scurtă înregistrare de 1 minut și 10 secunde, nu un nou despre lansarea unui nou videoclip. Desigur, are și aproape 5.000 de likeuri și inimioare.  

Chiar dacă nu se văd, ochii nu se uită. Străzile Timișoarei au ochi nevăzuți care nu ne-au uitat… Ce surpriză am avut, plimbându-ne azi-noapte prin Timișoara! Nu știe (n.r. cel de la pian) că l-am imortalizat!”, au scris cei de la Holograf la postare. 

Internauții îi identifică imediat pe pianist: este Eduard Argalaș, muzician din Timișoara. 

Bulgarii bănățeni au adus în România în jur de 120 de pianine, începând cu anul 2019, însă instrumentul din Piața Victoriei, amplasată nu cu mult timp în urmă, este primul care satisface cu adevărat pretențiile inițiatorilor.

Pianina a fost preluată de Consulatul Onorific al Republicii Cehia, care își are sediul în Palatul Neuhausz din centrul Timișoarei. Ei au grijă de pianina din fața palatului. Au amenajat un cort să ferească instrumentul de razele soarelui și de ploi.

Ideea este că oricine care știe să cânte la pian, să se poată așeza și să cânte, atrăgând atenția celor din jur, bucurând ascultătorii și, prin muzică, să se schimbe atmosfera din jur. Din păcate avem doar două care sunt pe stradă.

Primul care bifează dorința noastră inițială, de a fi efectiv pe stradă, la dispoziția tuturor, se află de câteva zile în Piața Victorie. Se ocupă de ea Consulatul Onorific al Cehiei. A doua care e pe stradă e la Casa Tineretului, dar acela se află într-o parcare. Am adus multe, noi dorim ceea ce au făcut cei de la Consulatul Cehesc. Mulțumiri Consulatului Onorific al Republicii Cehe pentru bunăvoința de a se ocupa de pianină!

Cei de la Holograf spun că e bine să fie pianine în spațiile publice din Timișoara! Dacă gândiți la fel și doriți să vă implicați, dați-ne de veste! Comunitatea Bulgarilor Bănățeni din Germania e cea care aduce pianinele în Timișoara și s-ar bucura să vi le ofere”, a declarat Erwin Bausche, cel care aduce pianele în Timișoara.

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite