Surpriză de proporţii pe Austostrada Vestului: licitaţia câştigată de Umbrărescu a fost suspendată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primul lot din autostrada Timişoara - Lugoj a fost inaugurat anul trecut
Primul lot din autostrada Timişoara - Lugoj a fost inaugurat anul trecut

Comisia Naţională de Soluţionare a Contestaţiilor a anulat licitaţia câştigată de Spedition UMB SRL – SC Tehnostrade SRL, controlată de Dorel Umbrărescu, pentru lucrările la lotul II din Autostrada Timişoara-Lugoj

Când toată lumea se aştepta ca firma lui Dorel Umbrărescu să înceapă lucrările la autostrada Timişoara-Lugoj, lotul II, care are 25,4 kilometri, Comisia Naţională de Soluţionare a Contestaţiilor a acceptat plângerea depusă de la firma Selena, care s-a aflat pe locul trei la licitaţie. 
 

Avocaţii firmei Selina au cerut Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri România să reevalueze oferta firmei pe care o reprezintă şi de asemenea reevaluarea ofertei firmei controlate de Umbrărescu.
 

Cea mai bună ofertă pentru lotul II al autostrăzii Timişoara-Lugoj a fost depusă de spaniolii de la Constructora San Jose SA şi Sevicon Obras e Infraestructuras, însă această firmă au fost descalificată. 
 

Câştigătoare a fost desemnată Spedition UMB SRL – SC Tehnostrade SRL. Imediat după licitaţie, firma de pe locul trei, Selina a depus contestaţia la CNSC. 
 

Compania lui Umbrărescu a cerut CNSC ca această contestaţie să nu fie luat în considerare, însă nu au avut succes.


Deocamdată CNADR nu a făcut un anunţ oficial, prin care să se spună şi cât va dura până când se vor începe lucrările la autostradă. 

Miza contractului pentru proiectarea si executia acestui lot din autostrada Vestului este aproximativ 139 de milioane de euro.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite