Soția lui Alin Popoviciu, împrumutată de bunica-pensionară cu 20.000 de lei. Deputatul: „Mi-aș fi dorit să-i dea mai mult că are de unde”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul de Timiș,  Alin Augustin Florin Popoviciu, și-a postat recent declarația de avere pe siteul Camerei Deputaților. Documentul arată că soția deputatului are o „bunică Tamara”, care i-a transferat în cont 200 de milioane de lei vechi. 

Declarația de avere a deputatului de Timiș, Alin Popoviciu, arată că acesta deține o casă și un teren la Dumbrăvița, nu are mașină nu are datorii, dar are în schimb depozite în bănci de peste 50.000 de euro. În 2010, Popoviciu a obținut venituri din indemnizația de parlamentar (52 de mii de lei) și aproape 100.000 de lei, bani recuperați de la două firme împrumutate. Nici soția deputatului nu stă rău, obținând în 2010, peste 70.000 de lei de la firmele la care este acționară. Pe lângă acești bani, în conturile Oanei Popoviciu mai figurează 20.000 de lei împrumutați de la bunica Maria Bejenariu. Deputatul susține că nu e un împrumut, ci e de fapt un transfer bancar pe care bunica l-a făcut în nepoatei în urma unei retrocedări. „Nu sunt banii mei. Sunt ai soției mele. Eu nici nu am știut de acești bani. Când am completat declarația de avere am sunat-o să nu uit ceva și mi-a spus de acești bani. Bunica soției mele a primit o retrocedare. Mi-aș fi dorit să-i dea mai mult că avea de unde, dar mă rog dar dacă atât i-a dat, e familia lor”, a spus Popoviciu. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite