Societatea Timişoara reacţionează faţă de poziţia Camerei Deputaţilor ca a respins cererea DNA de a începe urmărirea penală faţă de Laszlo Borbely

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Societatea Timişoara îşi exprimă mâhnirea şi indignarea faţă de poziţia adoptată de Camera Deputaţilor, care, cu majoritate de voturi, a decis respingerea cererii DNA de începere a urmăririi penale pentru deputatul Laszlo Borbely.

Florian Mihalcea, preşedintele Societăţii Timişoara, afirmă că poziţia organizaţiei este exact ca în cazul Varujan Vosganian.

“Similaritatea reacţiei deputaţilor cu votul exprimat în Senat, cu puţin timp în urmă, în cazul lui Varujan Vosganian, atestă dispreţul politicienilor care pretind că ne reprezintă faţă de valorile democraţiei liberale, ilustrând convingător ruptura unei părţi semnificative din clasa politică de realitatea socială şi de aşteptările corpului electoral”, susţine Florian Mihalcea.

Acesta atenţioează politicienii care “practică asemenea moravuri instituţionale detestabile” că maturizarea electoratului român – probată şi în noiembrie 2015 – îi va înlătura, mai devreme decât se aşteaptă, de pe scena publică şi “nici o alianţă transpartinică conjuncturală nu îi va scăpa de exigenţele legii”.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite