Şefii parcărilor, de la blocarea roţilor, la curăţarea WC-urilor şi a coşurilor de fum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Primăriei Timişoara au găsit soluţia pentru a salva de la disponibilizări femeile de serviciu din primărie, coşarii şi angajaţii care curăţau toaletele publice: a trecut oamenii în subordinea ADP, societatea Consiliului Local care se ocupă de parcările oraşului.

Ordonanţa care obligă administraţiile publice locale să dea afară o parte din oameni loveşte şi în Primăria Timişoara. Pentru Direcţia de Evidenţă a Persoanelor şi Poliţia Comunitară, municipalitatea a obţinut o sentinţă prin care procesul de disponibilizare este blocat. Cei mai norocoşi angajaţi ai primăriei sunt femeile de serviciu şi coşarii, care-şi păstrează job-ul, schimbând doar şeful. VEZI AICI PROIECTUL

Experţi în coşerit şi curăţat WC-uri

Potrivit unui proiect de hotărâre, primarul Gheorghe Ciuhandu propune ca angajaţii amintiţi să treacă din subordinea Consiliului Local în subordinea SC Administrarea Domeniului Public, societate a primăriei care gestionează parcările din oraş. „S-a propus externalizarea următoarelor activităţi: coşerit, administrarea WC-urilor publice şi activitatea de curăţenie a complexului sportiv Bega, a sălii Olimpia şi activitatea de întreţinere şi curăţenie a sediilor şi clădirilor Primăriei Municipiului Timişoara”, arată referatul care va fi înaintat Consiliului Local în şedinţa de marţi. Potrivit aceluiaşi document ADP a mai gestionat serviciile de curăţare a toaletelor publice, a hornurilor şi sediilor primăriei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite