Scenariu de film în cazul bebeluşul răpit: reglare de conturi între clanuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rudele bebeluşului încă mai aşteaptă copilul acasă
Rudele bebeluşului încă mai aşteaptă copilul acasă

Nou-născutul care a fost răpit, în urmă cu două luni, dintr-o clinică a Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara este în continuare dispărut.

Trafic de organe, reglare de conturi sau dorinţa disperată a părinţilor bebeluşului de a-şi ţine din nou copilul în braţe sunt doar câteva dintre scenariile care privesc dispariţia în plină noapte a micuţului.

Cu toate că poliţiştii că l-ar fi găsit pe dispărut în maxim 2-3 săptămâni de cercetări dacă legislaţia internaţională de colaborare între instituţii nu s-ar fi schimbat, neoficial familia şi organizaţiile non-guvernamentale implicate în caz au aflat altceva. Cum datele oferite până acum nu sunt prea multe, fiecare bănuieşte altceva drept motiv al dispariţiei.

Surse din rândul oamenilor legii spun că mai toate pistele verificate în anchetă s-au dovedit false, cu excepţia uneia: copilul care atunci avea doar două luni ar fi fost răpit de un clan rival drept „reglare de conturi”. Cu toate că familia băiatului a exclus din start această variantă, angajaţii IPJ Timiş sunt siguri pe scenariul lor. „Nu vă putem oferi informaţii pentru că ancheta este în curs”, a declarat Emil Andrei, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş.

Părinţii s-au întors în Franţa


Cum familia nu a avut suficienţi bani la dispoziţie pentru a aştepta în România finalizarea anchetei, părinţii au plecat înapoi la muncă în Franţa, astfel că în scenă au intrat două ONG-uri care luptă pentru aflarea adevărului.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite