Scandal politic între consilieri şi primar la Giarmata: consilierii au ţinut şedinţa în stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consilierii de la Giarmata au organizat şedinţa afară
Consilierii de la Giarmata au organizat şedinţa afară

O parte a consilierilor din Giarmata nu se înţelege sub nicio formă cu primarul, Ioan Delvai. Din acest motiv, şedinţa de Consiliu Local din această după-amiază a început în stradă.

Totul scandalul de la Giarmata se pare că ar fi pornit de la faptul că un grup de consilieri locali a cerut să fie introdus pe ordinea de zi un proiect prin care să fie schimbat viceprimarul, care are probleme cu legea. Edilul nu a fost de acord cu schimbarea viceprimarului, susţinând că până la o decizie a instanţei, viceprimarul se bucură de prezumţia de nevinovăţie. Pentru că au ţinut morţiş să facă şedinţa, consilierii, aproximativ 15 la număr, s-au întâlnit la o terasă din faţa primăriei.

Investiţie pusă în pericol de scandal

Din cauza scandalului, primarul a refuzat să participe la şedinţă, dar consilierii au pus ţara la cale, pe ordinea de zi fiind şi alte proiecte decât acela referitor la viceprimar. Unul dintre ele se referă la aprobarea unei investiţii care să creeze 800 de locuri de muncă. Proiectul este pus în pericol din cauza scandalului politic.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite