Sârbii din Banat și-au urat “Srecna nova godina!” Vezi cum au petrecut baschetbaliştii de la BC Timişoara GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revelionul după calendarul vechi a însemnat petreceri pe ritm de muzică sârbească în numersoase restaurante și cluburi din Timișoara. Ucrainenii din oraș s-au întâlnit la Centrul Cultural Ucrainean.

Patronii de restaurante și cluburi din oraș și-au adaptat programul pentru revelionul celor care se ghidează după calendarul iulian. Muzica tradițională a răsunat toată noaptea, iar sârbii din Timișoara, alături de cei veniți din satele și localitățile din tot vestul țării, dar și din Serbia, au dansat și chefuit până în zorii zilei. Și în acest an, lumea bună s-a adunat în centru, la restaurantul Lloyd. Aici au petrecut și baschetbaliștii de la BC Timișoara, în frunte cu antrenorul Predrag Badjnarevici.



Sârbii și-au urat “Srecna nova godina 2012” în momentul în care ceasurile au arătat ora 1 în România, ceea ce înseamnă miezul nopţii în Serbia. Petreceri cu specific sârbesc, cu muzicieni invitați din țara vecină, au avut loc în numeroase cluburi din zona centrală.

Ucrainenii din Banat, cea de a doua comunitate de ortodocși după calendarul vechi, au petrecut și ei noaptea trecută. Principalul loc de distracției a fost noul Centru Cultural Ucrainean din Timișoara, unde s-au adunat câteva sute de persoane.


image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite