Sărbători de iarnă petrecute la piscină: Maraton SPA gratis de la complexul termal din Szeged

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişorenii care au trimis mail la spa-ul din Szeged, pentru rezervare, vor avea un Crăciun în apă
Timişorenii care au trimis mail la spa-ul din Szeged, pentru rezervare, vor avea un Crăciun în apă

Proprietarii de spa-uri din zona de Vest a României au oferte zgârcite pentru Crăciun şi Revelion sau sunt închise. În timp ce noi acordăm reduceri numai elevilor, ungurii ne-au arătat încă o dată cum se face turism adevărat.

Ungurii ne mai dau o lecţie usturătoare de turism în timp ce noi ne zgârcim cu oferte meschine

Aquapolis Szeged, cel mai mare SPA din Sud-Estul Europei, a oferit acces gratuit de Crăciun pentru 3.000 pe clienţi, inclusiv pentru românii din Timiş, Arad sau Bihor. Cei care au dorit să îşi facă o rezervare au avut de trimis un e-mail pe site-ul oficial al centrului acvatic. Capacitatea de primire a centrului a fost depăşită în doar câteva ore de la anunţul evenimentului.

Aflat în centrul Szegedului, la doar câteva minute de zona istorică, Aquapolis a costat peste 35 de milioane de euro. Aici se află cel mai mare tobogan din Europa care poate fi utilizat pe tot parcursul anului, lungimea totală fiind de un kilometru.
Aquapolis a devenit un loc preferat şi de românii care locuiesc în Banat-Crişana.

Revelion la piscină

La Timişoara, centrul spa Do Stil organizează petrecerea de Revelion la piscină. Accesul pentru o persoană este 150 de lei, în care intră masa, băuturi alcoolice şi sucuri. Centrul SPA este dotat cu piscină de dimensiuni semiolimpice, jacuzzi, saună umedă şi uscată şi sală de fitness.
Toate aceste facilităţi pot fi folosite şi la cumpăna dintre ani. Arena Aquasport nu a pregătit niciun eveniment deosebit, însă de la 1 ianurie vine cu o ofertă de abonament avantajos pentru weekend.

Crăciun la tarife normale la Băile Felix

Ştrandurile din Băile Felix nu fac reduceri de preţuri, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. La ştrandul Apolo, cel mai renumit din staţiunea bihoreană, încă nu s-a hotărât dacă se vor face promoţii, de Crăciun şi Revelion.

Anul trecut, turiştii care au fost cazaţi la unul dintre hoteluri au beneficiat de bilet redus, la intrarea în ştrandul Apolo. La Complexul Verdi, din Băile Felix, doar persoanele cazate au acces la piscină, intrarea fiind inclusă în preţul de cazare. Aşteptată cu înfrigurare de aproape un an, inaugurarea Aqualand din Deva, al doilea ca mărime din ţară după cel de la Braşov, nu aduce tarife surpriză de Crăciun, iar în perioada sfârşitului de an va fi închis.
Politica de tarifare vine să încurajeze intrarea la bazine a elevilor deveni a căror bilet va fi subvenţionat de la bugetul local. Astfel, elevii vor plăti o taxă de 5 lei faţă de 25 de lei cât va trebui să dea un adult. Intrarea acestora se va face în baza unui carnet de elev.  (Claudia Vidican, Tiberiu Stroia)

Băile Herculane, în paragină

Băile Herculane, cea mai veche staţiune din România, a rămas doar o imagine pe vederi. Turiştii sunt pensionarii cu bilete de odihnă şi tratament sau tinerii care se opresc acolo pentru a se bălăci. Buziaşul se străduieşte să ţină pasul cu vremurile, aşa că centrele de tratament de acolo se numesc acum centre de wellness.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite