Sărbătoare în lumea iubitorilor de carte: 11 ani de Cărturești

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:Arhiva
Foto:Arhiva

Iubitorii de carte sunt chemați să sărbătorească alături de cei de la Cărturești. La aniversarea a 11 ani de carte, muzică, ceai şi dichis, librăriile Cărtureşti din Timişoara vă cheamă "La joacă".

În intervalul 19 - 22 noiembrie, timișorenii sunt așteptați cu bucurii pentru suflet şi minte, atât în Cărtureşti Mercy, cât şi Cărtureşti Mall. Luni, 21 noiembrie, ora 18:00, în spaţiul de la Mall, joaca de-a culorile se numeşte „Conceptual" - expoziţie de fotografie în vitrina librăriei. Alex Vancu, Ben Merlose, Gabriel Amza, Sebastian Guţu, Radu Carnaru si Zorislav Stojanovic  îşi reunesc creaţiile „pentru a scoate la iveală ordinea din haos".

Ouassim Drira luptă pentru a schimba gândirea stereotipă faţă de străini. Foto: Sebastian Tătaru

Marţi, 22 noiembrie, ora 18:00 e timpul pentru joaca de-a personajele. Dacă viaţa e teatru, teatrul e joc, de ce să nu (ne) jucăm? În ceainăria librăriei Cărtureşti Mercy, facem exerciţii de teatru cu cei de la Thespis.

Cum va arăta ştrandul din Lugoj, ridicat peste locul în care s-au înecat două fetiţe

Aceeaşi marţi, dar în ceainăria de la Cărtureşti Mall, de la ora 19:00, ceaiul va avea aromă de vioară când ne vom juca de-a acordurile.

Ziua de 22 noiembrie o sărbătorim cu reducere de 10% la orice carte cumpărată, în ambele librării, pe toata durata programului, şi o îndulcim cu ceai şi prăjituri gratis, oferite clienţilor.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite