Rotariu, mândru de „generaţia de aur“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul secund al echipei Politehnica Timişoara spune că meciul dedicat fetiţei sale, micuţa Kassandra, a fost un succes. Foştii jucători din Generaţia de Aur s-au adunat, în acest sfârşit de săptămână la Sala Polivalentă, în vederea unei partide caritabile, al cărei scop a fost strângerea de fonduri pentru micuţa Kassandra, în vârstă de numai şase ani, care a suferit 29 de operaţii.

Chiar dacă nu ştie încă câţi bani s-au adunat, Iosif Rotariu este de părere că evenimentul caritabil dedicat micuţei a fost un succes. „Sunt foarte mulţumit de eveniment, mai ales că sala a fost plină. Sunt foarte puţine evenimente la sala Polivalentă când se umple sala”, a declarat acesta pentru „Adevărul”.


La eveniment au participat Hagi, Gică Popescu, Belodedici, Duckadam, Tudorel Stoica, Bumbescu, plus artiştii Adrian Enache şi Kamara. Câştigătorul concursului „Vocea României”, Ştefan Stan, a cântat în deschidere. Acesta a mai promis că-i va dona Kassandrei 10.000 de euro, pentru ca să-şi continue tratamentul, după ce a vizitat-o, cu o săptămână în urmă, la Timişoara, pe fetiţa soţilor Rotariu. Artistul i-a oferit, pentru început, o păpuşă Barbie şi i-a fredonat două piese din repertoriul internaţional.
Toţi banii strânşi vor fi donaţi familiei Rotariu, pentru ca micuţa să beneficieze şi de alte operaţii. Kassandra Rotariu suferă de osteomielită, o boală care afectează sistemul osos, şi a fost adoptată de soţii Rotariu după ce ea a fost maltratată de către bunica sa. La doar patru ani, fetiţa a cunoscut deja partea urâtă a vieţii. Mama ei a abandonat-o şi a devenit povară pentru bunica în grija căreia a rămas. Fără milă, femeia a chinuit-o teribil: a bătut-o până i-a rupt oasele, a ars-o cu ţigara şi aproape a lăsat-o să piară de foame.


Operaţiile continuă


Conform antrenorului secund de la Politehnica, micuţa urmează să suporte următoarea operaţie la sfârşitul lunii februarie, pentru ca în septembrie să poată merge la şcoală, ca un copil normal. „Operaţiile le facem la o distanţă de aproximativ trei-patru luni, pentru că sistemul ei nu suportă anesteziile mai des”, a explicat tatăl ei adoptiv. „Kassandra va mai avea nevoie de încă 20 de operaţii“, a anunţat, înaintea galei de fotbal, Dana Rotariu, mama fetiţei.

Sunt foarte puţine evenimente la sala Polivalentă, când se umple sala
Iosif Rotariu, antrenor secund Politehnica Timişoara

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite