Româncă sechestrată în Spania de iubitul mai tânăr cu 15 ani. Cum era obligată victima să pozeze pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Un român de 36 de ani a fost reţinut în Spania, fiind acuzat că a sechestrat-o şi abuzat-o pe concubina sa de 51 de ani, tot româncă. Autorităţile spaniole au intervenit sesizate de poliţiştii români alertaţi de rudele femeii.

Un bărbat de 36 de ani din Timiş a fost reţinut de către autorităţile spaniole într-un dosar de lipsire de libertate în care bărbatul este acuzat că a sechestrat-o într-un apartament dintr-un sat de lângă Valencia pe concubina sa în vârstă de 51 de ani, pe care o abuza şi o supraveghea permanent.

„Telefonul şi site-ul de socializare al persoanei vătămate erau controlate de către autor care posta periodic fotografii pentru transmiterea unei stări de bine a celor doi. Reuşind să aibă acces la telefon, în data de 27 august, victima a expediat mai multe mesaje fiului său, povestindu-i situaţia reală si rugându-l să se adreseze autorităţilor din România”, arată reprezentanţii IPJ Timiş.

Potrivit Poliţiei Timiş, Serviciul de Investigaţii Criminale Timiş cu sprijinul Centrulului de Cooperare Poliţienească Internaţională, a Biroului Atasatului de Afaceri Interne din Spania si a Gărzii Civile din Spania în aceeaşi zi au localizat persoana vătămată, aceasta fiind găsită împreună cu suspectul. „Bănuitul a fost retinut pe teritoriul Spaniei, fiind obţinut împotriva acestuia şi un ordin de restricţie”, au mai transmis reprezentanţii Poliţiei Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite