Rezultate bune în urma concertului umanitar „Împreună Rezistăm” de la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Organizatorii concertului au virat banii în contul fundaţiei Estuar FOTO Facebook
Organizatorii concertului au virat banii în contul fundaţiei Estuar FOTO Facebook

Suma totală strânsă din vânzarea de bilele şi din donaţiile celor prezenţi la Concertul umanitar „Împreună Rezistăm”, care a avut loc vineri, în Parcul Rozelor Timişoara, a fost de 33.025 lei.

Organizatorii concertului „Împreună Rezistăm”, care a avut loc vineri, în Parcul Rozelor, au virat banii intergaral în contul fundaţiei Estuar, implicată direct în ajutorarea victimelor din clubul Colectiv şi a familiilor acestora. La Timişoara s-a strâns o sumă frumoasă de bani: 33.025 lei.
 

„Succesul a fost posibil datorită implicării unor oameni minunaţi, motivaţi pur şi simplu de dorinţa de a ajuta, fiecare după posibilităţi”, susţin organizatorii, care au ţinut să mulţumească celor care s-au implicat în acest demers. 

Pe scena din Parcul Rozelor au concertat 16 formaţii: A.L.L. Friends Band, Virgula, Poşta Mare, The Different Class, Rockabil, Sonatic, Grave for Sale, Brum, Overtone, The Faceplant, Sanctuar, Pandora, Burning Table, Methodone Skies, Negura Bunget şi Implant Pentru Refuz. Fiecare trupă a avut la dispoziţie în jur de 15 minute pentru a cânta. Biletul de intrare la concert a costat 30 de lei.

Reamintim că donaţii se pot face şi în conturile: 

Cont în Lei: RO45RNCB0064004896460001 // Fundaţia Estuar // Banca Comercială Română, Sector 5, Bucureşti.

Cont în Euro: RO64 RNCB 0076 0048 9646 0029 // Fundaţia Estuar // 

Banca Comercială Română, Sector 5, Bucureşti. // Adresa băncii: Bdul Tudor Vladimirescu nr. 57, Bl. T 4, sector 5, Bucureşti // SWIFT: RNCBROBU.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite