Reţeaua Regina Maria a preluat centrele medicale dr.Grigoraş din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicul Dorin Grigoraş
Medicul Dorin Grigoraş

Regina Maria, cea mai mare Reţea privată de sănătate din România, a preluat centrele medicale Dr.Grigoraş din Timişoara.

La aproape şase luni de la deschiderea primei unităţi medicale din Timişoara – una dintre cele mai mari ale Reţelei, Regina Maria îşi consolidează prezenţa în vestul ţării, prin  preluarea centrelor medicale Dr. Grigoraş. Tranzacţia marchează o extindere accelerată a operatorului privat de servicii medicale în această zonă a ţării şi pune pe harta Reţelei un nou oraş în care Regina Maria vizează poziţia de lider.

“Chiar dacă am intrat mai tâziu pe această piaţă, Timişoara este un oraş cheie pentru noi. Ne bucurăm să ne consolidăm amprenta locală la puţin timp de la deschiderea primei clinicii Regia Maria din Timişoara. Serviciile noastre medicale au acum o acoperire completă, atât prin clinica din Iulius Mall, cât şi prin cele trei clinici noi, din centrul oraşului, dar şi din Lugoj. Apreciem foarte mult echipa centrului medical dr.Grigoraş, cu care împărtăşim valori comune”, a declarat Fadi Creich, director general al Reţelei Regina Maria.
 

În prezent, Centrul Medical Dr. Grigoraş numără trei sedii, două în Timişoara şi unul în Lugoj, o echipă de peste70 de cadre medicale, şi gestonează sănătatea a peste 21.000 de pacienţi corporate, care beneficiază de pachete de prevenţie şi tratament oferite de companie. Cu o cifră de afaceri de 1,5 milioane euro în 2015, Centrul Medical Dr. Grigoraş este unul dintre cele mai importante centre medicale private din vestul ţării.

Fondat în anul 2000, Centrul Medical Dr. Grigoraş este recunoscut pentru serviciile de obstetrică-ginecologie, specializare   cu   care   şi-a   început   activitatea.  Ulterior,   centrul   medical   şi-a   extins   specialităţile   medicale, numărând în prezent o gamă largă de servicii, printre care medicină internă, oftalmologie, chirurgie generală, dermatologie,   urologie,   endocrinologie,   ORL,   alergologie,   ortopedie-traumatologie,   neurologie, psihiatrie,nefrologie etc. 

La  acestea se  adaugă un  laborator propriu   de analize   medicale,  dotat la  cele   mai   înaltestandarde, aparatură performantă de diagnostic şi un centru de Medicina Muncii.

Prin noua achiziţie, Reţeaua de sănătate regina Maria vizează poziţia de leadership în vestul ţării, la jumătate de an după ce a deschis prima policlinică a Reţelei din Timişoara, în incinta Iulius Mall. 

Tranzacţia din Timişoara reprezintă cea de-a treia achiziţie făcută de Reţeaua de sănătate regina Maria în ultimele două luni, după preluarea Spitalului PONDERAS şi a Centrului Medical Helios din Craiova, operatorul ajungând în acest moment la 29 de locaţii proprii la nivel naţional. 

Regina Maria este aproape de pacienţi prin intermediul celor 23 de policlinici, patru spitale, şase Campusuri Medicale şi peste 180 de clinici partenere în toată ţara.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite