Reţea de cultivatori şi distribuitori de canabis, haşiş şi marihuana a fost anihilată de poliţişti în judeţul Timiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Membrii reţelei creşteau drogurile în curţile caselor. Ca recolta de droguri să fie cât mai bună, inculpaţii şi-au procurat sistemele complexe pentru creşterea plantelor. Pentru un profit cât mai mare, cultivatorii de canabis, haşiş şi marihuana erau responsabili şi de distribuţia produselor.

Primele informaţii despre reţea au apărut la începutul anului 2010. De atunci, oamenii legii au avut date şi informaţii certe cu privire la grupul implicat în traficul şi consumul ilicit de droguri, care acţiona pe toată raza judeţului Timiş. Mascaţii şi poliţiştii au descins, ieri dimineaţă, în cinci locaţii din judeţ. Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit că drogurile proveneau din mici culturi ilicite de cannabis, pe care suspecţii le aveau la locuinţele lor.

Tot ieri, oamenii legii au acţionat pentru prinderea în flagrant a unuia dintre suspecţi, care a fost surprins în timp ce deplasa la o tranzacţie de droguri, ocazie cu care intenţiona să distribuie aproximativ 25 de grame de marijuana pe care le avea asupra sa.

În locuinţa altui suspect au fost găsite diverse cantităţi de marijuana şi haşiş, iar într-o anexă a casei a fost identificată o cultură ilicită de cannabis, care avea un sistem performant de climatizare, dar şi instalaţii pentru "dezvoltare rapidă". În total au fost găsite 50 de plante şi aproximativ 1,7 kilograme de plante de cannabis mărunţite. În total au fost reţinute pentru audieri patru persoane.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite