Războiul steluţelor se dă la grădiniţele private din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Micuții vor picta și vor dansa înainte de Mărțișor
Micuții vor picta și vor dansa înainte de Mărțișor

Timişorenii sunt bombardaţi cu oferte de nerefuzat din partea unităţilor particulare. Părinţii care investesc sume mari ca să-şi trimită copiii la o grădiniţă privată sunt din ce în ce mai pretenţioşi.

Astfel, unităţile de învăţământ particulare se luptă să vină cu oferte care mai de care mai atractive. Grădiniţele care funcţioneză de mai mult timp se reprofilează. „Încercăm să trecem pe reciclare, să devenim grădiniţa micilor ecologişti”, a explicat Mariana Terescu, director adjunct al grădiniţei „Tom şi Jerry”. În schimb, cele care abia îşi deschid porţile vin cu oferte noi pe piaţa din Banat.



La grădiniţa Wendy Kidz, cei mici vor putea învăţa pian, chitară, şah, pictură, olărit şi chiar balet şi karate. „Avem sală de sport, dar şi miniteren de fotbal, miniteren de baschet şi miniteren de tenis şi vom avea şi bazin de înot”, a explicat Gabriella Pavel, directoarea grădiniţei Wendy Kidz. Mai mult, micuţii vor învăţa să vorbească engleza şi germana, dar vor învăţa să folosească şi comupterele.

Războiul steluţelor la grădiniţa privată
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite