Produse cumpărate la Lidl: lanternă care poate să explodeze, spotul cu leduri care ar putea curenta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lidl avertizează că două produse vândute în magazinele sale le pot crea probleme clienţilor. E vorba de un spot cu leduri cu senzor, care poate electrocuta şi o lanternă care poate să explodeze la încărcarea bateriei.

Prin două afişe amplasate în magazinul din Lugoj, Lidl le recomandă clienţilor să returneze două produse pe care magazinul le-a vândut la ofertă, scrie Cetăţeanul. Într-unul din cazuri e vorba de produsul „spot cu leduri cu senzori de mişcare cu aspect cromat lucios”, marca „Livarno lux”. 

Nu poate fi exclusă posibilitatea electrocutării clienţilor la folosirea produsului menţionat mai sus. Din acest motiv, societatea Briloner Leuchten GmbH roagă clienţii să aibă în vedere rechemarea şi să nu mai folosească produsul descris mai sus”, arată anunţul postat la magazinul Lidl din Lugoj.

Potrivit anunţului, produsul pus în vânzare începând cu data de 17.07.2014 poate fi returnat la orice magazin Lidl, preţul produsului fiind restituit chiar şi fără bonul fiscal.

Un alt produs cu probleme este o lanternă pusă în vânzare începând cu 18 ianuarie 2016. E vorba de „reflector cu acumulator LAH 55 A2”, vândut sub aceeaşi marcă „Livarno Lux”. 

Nu este exclus ca la încărcarea bateriei să se formeze o presiune mare în interiorul produsului, care poate duce la explozia lui. Astfel, se creează un potenţial pericol de rănire, întrucât consumatorii pot fi loviţi de componente desprinse din produs”, se arată în anunţul prin care clienţii sunt rugaţi „insistent” să nu mai folosească produsul.  Şi în acest caz, produsul poate fi returnat fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite