Procurorii au avut nevoie de trei ani ca să trimită în judecată un şofer care a ucis un pieton

0
Publicat:
Ultima actualizare:
-
-

Procurori Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a unui şofer care a ucis din culpă un pieton. În plus, şoferul a şi fugit de la locul accidentului. Pentru fapta sa, şoferul poate să fie pedepsit cu închisoare de la doi la şapte ani.

Conform probele administrate în timpul urmăririi penale a rezultat că accidentul a avut loc la finalul lunii iulie 2008, la miezul nopţii, când inculpatul a condus un autoturism marca Audi pe DN69 dinspre Arad spre Timişoara, iar în momentul în care a ajuns la km 5, a surprins şi accidentat un bărbat care circula pe jos, pe partea carosabilă. Cu toate că autoturismul a suferit avarii majore, inculpatul a părăsit locul faptei. Urmare a accidentului rutier, pietonul a decedat.

„Potrivit raportului medico-legal de autopsie, moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat hemoragiei şi unui traumatism cranio-cerebral. La momentul accidentului, victima avea o alcoolemie de 1,60 g/l alcool pur. Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Judecătoriei Timişoara", a spus prim-procurorul Ion Braşoveanu.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite