Procesul mafiei imobiliare este judecat în pas de melc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionelaş Cârpaci evită tribunalul pe motiv de boală
Ionelaş Cârpaci evită tribunalul pe motiv de boală

Ieri a fost un nou termen în procesul mafiei imobiliare, dar nici de această dată judecătorul nu i-a audiat pe inculpaţi.

În octombrie 2010 dosarul mafiei imobiliare era trimis în judecată, la jumătate de an de la arestarea lui Ionelaş Cârpaci. În iunie 2011, procesul este tot în fază incipientă, judecătorul nereuşind încă să-i audieze pe inculpaţi. Unii dintre avocaţii din dosar s-au declarat chiar surprinşi de faptul că lucrurile se mişcă atât de greu. Ieri a fost un nou termen de judecată, dar nici de această dată nu s-au făcut audieri. Ionelaş Cârpaci a lipsit de la primul termen în libertate, fiind internat la Cardiologie, iar avocatul lui Francisc Kelemen nu a fost prezent, tot pe motiv de boală. În aceste condiţii, următorul termen din dosar a fost fixat pe data de 22 iunie. Până atunci, toată lumea aşteaptă cu sufletul la gură strategia de apărare a lui Francisc Kelemen.

Barabas Pal rămâne în arest preventiv

Ieri s-a judecat şi cererea de eliberare a lui Barabas Pal. ererea. Judecătorul a decis însă că maghiarul, care a avut un rol mai mic decât Kelemen şi Ionelaş în afacerile cu acte false, trebuie să rămână în arest. „Vom declara recurs, care se va judeca la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie”, a spus avocatul lui Barabas Pal, Claudiu Ilcău.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite