Primul eveniment sub cupola „Romanian Design Week” a fost inaugurat la Timişoara

0
0
Instalart

Şase designeri şi arhitecţi cu reputaţie internaţională s-au inspirat din obiectele create de designerul german Marcel Klamer.

“Instalart Obiect/003/Inpired by BASF”, vernisat pe terasa clubului Fratelli din Timişoara, oferă o experienţă specială în care privitorul poate vedea şi simţi cum cele mai banale obiecte din casa unui om devin opere de artă fabuloase.

Şase designeri şi arhitecţi cu reputaţie internaţională s-au inspirat din obiectele create de designerul german Marcel Klamer (unul din cei mai puternici designeri de produs din Germania, originar din România) şi au creat la rându-le opere de artă impresionante, interactive şi de mari dimensiuni. 

În cadrul petrecerii de lansare, invitaţii au putut interacţiona cu instalaţiile realizate de arhitecţii şi designerii “InstalArt”, au putut vedea parcursul de creaţie.

Instalart

Marcel Klamer a creat peste 600 de produse pentru companii mari din Europa şi din lume. Este nu numai unul dintre cei mai cunoscuţi designeri de produs din Germania ci un artist celebru în toată lumea. A fost premiat cu “Product des Jahres”, cel mai important concurs de design de produs din Germania, unde activează ca membru al Uniunii Designerilor Industriali.

Instalart

Aşadar, Instalart a invitat şase arhitecţi şi designeri care să-l prezinte pe Klamer. Fiecare a conceput câte o instalaţie pornind de la un obiect ales din portofoliul celebrului designer, susţinută de partenerii Instalart. Printre obiectele folosite se află un castron de salată, un cleşte multifuncţional, o lupă, o sticlă de vin etc. 

Mai multe - Timişoara

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite