Primarul Timişoarei se află în America în aşteptarea mic dejunului cu Barack Obama şi Dalai Lama

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Robu alături de Ben Oni Ardelean şi congressmanul John Shimkus
Nicolae Robu alături de Ben Oni Ardelean şi congressmanul John Shimkus

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, se află la Washington, unde a avut deja două întâlniri oficiale, cu congressmanii Joseph Pitts şi John Shimkus.

Primarul Timişoarei a plecat în Statele Unite cu un grup de senatori liberali printre care se află şi Ben Oni Ardelean. În prima zi de la Washington, Robu s-a întâlnit cu congressmanul Joseph Pitts, reprezentant al statului Pennsylvania.

„Am avut onoarea şi plăcerea de a fi primit, în cladirea Camerei Reprezentanţilor a Congresului American. Am promovat Timişoara şi România şi am purtat o interesantă discuţie pe teme geopolitice, cu focalizare pe regiunea noastră atât de agitată, din păcate”, a scris Nicolae Robu, pe Facebook.

A doua întâlnire oficială a avut-o cu congressmanul John Shimkus, reprezentant al statului Illinois. „I-am vorbit despre Timişoara, despre România, despre partea de lume din jurul României, despre importanta pe care noi, românii, o acordăm relaţiilor cu SUA”, a transmis Robu.


Primarul aşteaptă întâlnirea de astăzi cu Barack Obama, preşedintele Americii, care va avea invitaţi peste 3.000 de persoane la un mic dejun organizat la Washington, la care va lua parte şi Dalai Lama.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite