Primarul Timişoarei este extrem de dezamăgit de cum s-a făcut deszăpezirea în oraş: Nota 3 pentru trotuare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Firmele care s-au ocupat de deszăpezire vor fi penalizate
Firmele care s-au ocupat de deszăpezire vor fi penalizate

Nicolae Robu susţine că la ora bilanţului, socetăţile care au avut sarcina să cureţe oraşul vor primi penalizările cuvenite

Nicolae Robu este în continuare nemulţumit de cum arată oraşul după ninsorile care s-au abătut în urmă cu zece zile. Încă sunt numeroase străzi necurăţate, iar cele mai mari probleme sunt legate de trotuare. 

„O firmă care face deszăpezire trebuie să ştie ce treabă are, nu să facă curăţenie doar dacă le dau eu telefoane. Când facem bilaţul vor fi penalizările. Dacă la drumuri s-au achitat de sarcini, la trotuare au nota trei”, a declarat Nicolae Robu.

Adrian Bere, şeful Direcţiei Mediu, a primit sarcina să achiziţioneze din banii primăriei câteva utilaje mici care pot interveni la deszăpezirea trotuarelor, în limita a 15.000 de euro.

„Firmele cu care avem contracte nu au capacitatea de a face faţă, deşi ei se lăudau cu utilajele. Iarna a arătat capacitatea celor două firme. Adevărul este că activitatea dacă e făcută cum trebuie, îi duc la pagubă. Licitaţiile au fost câştigate în mentalitatea şi abordarea că nu o să facă treaba cum trebuie şi că vor face profit nefăcând deszăpezirea”, a mai spus Nicolae Robu.

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite