Cod galben de ninsori şi vânt pentru sud-estul ţării. ANM decide astăzi dacă impune cod portocaliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un nou cod galben de ninsori a fost emis pentru sud-estul ţării FOTO Adevărul
Un nou cod galben de ninsori a fost emis pentru sud-estul ţării FOTO Adevărul

Meteorologii au emis o avertizare de cod galben de ninsori şi intensificări ale vântului pentru sud-estul ţării, inclusiv pentru Bucureşti. Agenţia Naţională de Meteorologie (ANM) a anunţat, însă, că va decide astăzi dacă impune codul portocaliu de ninsori, din cauza ciclonului care traversează Bulgaria şi care ar putea afecta şi ţara noastră.

UPDATE 15.30 ANM decide miercuri dacă se impune emiterea unui cod portocaliu de ninsori, din cauza unui ciclon din Bulgaria care ar putea afecta şi România, a anunţat conducerea ANM într-o reuniune la Palatul Victoria. Judeţele care ar putea fi afectate mai puternic de acest ciclon sunt Constanţa, Tulcea, Giurgiu, Ialomiţa şi Călăraşi. 


Codul galben de ninsori a fost emis pentru Dobrogea, sudul şi estul Munteniei şi sudul Moldovei, unde vântul va atinge la rafală 60-70 de kilometri pe oră. În aceste zone va ninge începând de miercuri după-amiază. În judeţele Constanţa, Tulcea, Giurgiu, Ialomiţa şi Călăraşi va viscoli, iar vizibilitatea va fi redusă.

Meteorologii au anunţat că în următoarea perioadă se va răci în aproape toată ţară, iar în unele zone vremea va fi geroasă. 

harta ninsori 18 dec
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite