Prima remiză a Superligii de rugby s-a produs între favorite, RCM Timişoara şi Ştiinţa Baia Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bănăţenii au plecat neînvinşi de la Baia Mare. FOTO: druckeria.ro
Bănăţenii au plecat neînvinşi de la Baia Mare. FOTO: druckeria.ro

Primul meci terminat cu un scor egal în actualul sezon al Superligii s-a produs chiar între cele două echipe care se duelează pentru titlu. În etapa a noua din sezonul regulat, a fost Ştiinţa Baia Mare - RCM Timişoara 18-18.

Meciul jucat duminică dimineaţa la Baia Mare a fost unul foarte disputat, încrâncenat, ca toate întâlnirile din ultima vreme între cele două echipe care-şi dispută supremaţia în campionat. Băimărenii au reuşit în ultimele minute să evite prima înfrângere pe teren propriu după cinci ani, iar bănăţenii păstrează un bilanţ pozitiv, în acest sezon, în faţa principalei contracandidate.

Punctele echipei timişorene au fost reuşite de Moala, Lazăr, Calafeteanu şi Conache, în timp ce de la Baia Mare s-a remarcat Wiringi, autor a 13 puncte. Pentru RCM Timişoara urmează, weekend-ul viitor, pe teren propriu, momentul revanşei în faţa Stelei. Echipa bucureşteană, aflată pe primul loc în Superligă, este singura care i-a învins pe bănăţeni în acest sezon, în partida disputat în tur, în capitală.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite