Poliţia Locală Timişoara a suplimentat efectivele în mijlocele de transport în comun, pentru a preveni furturile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ca urmare a numărului mare de hoţi de buzunare, Poliţia Locală Timişoara a anunţat suplimentarea poliţiştilor care patrulează în mijloacele de transport în comun.

În primă fază, de astăzi, Poliţia Locală va avea şase agenţi în plus care patrulează pe mijloacele de transport din oraş, iar de mâine numărul acestora se va suplimenta la opt poliţişti locali.

„Dacă până vineri inclusiv poliţiştii locali au acţionat sub coordonarea directă a poliţiştilor din cadrul Compartimentului Furturi din buzunare de la Poliţia Municipiului Timişoara, de sâmbătă patru poliţişti locali au fost prezenţi în mijloacele de transport în uniformă, rolul lor fiind acela de a preveni acte de natură contravenţională şi infracţională”, a transmis Dana Seracin, purtător de cuvânt al Poliţiei Locale Timişoara.
 

Pentru a sprijini cetăţenii să nu mai cadă victime ale hoţilor de buzunare, poliţiştii locali care patrulează în mijloacele de transport în comun vor atenţiona călătorii cu privire la persoanele suspecte de comiterea infracţiunii de furt care urcă în tramvaie, troleibuze sau autobuze atunci când constată că acestea se află în mijloacele de transport sau când sunt observate în staţiile RATT. 

„Poliţia Locală Timişoara recomandă cetăţenilor să aibă încredere în poliţiştii locali şi să le comunice orice problemă constată pe mijloacele de transport pentru a se putea interveni cât mai rapid posibil. De asemenea, cetăţenii pot face sesizări la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 sau pe email contact@politialoctm.ro”, a mai transmis Dana Seracin.

Citiţi şi:

Gest disperat al unui timişorean sătul de teroarea semănată de hoţii de buzunare din oraş: „Nu faceţi pe eroii, dar nu rămâneţi indiferenţi”

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite