Poliţia anchetează un caz în care există suspiciuni că un copil de 10 ani a întreţinut relaţii sexuale cu alţi cinci copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia a declanşat o anchetă într-o comună din Timiş care vizează un caz în care cinci băieţi cu vârste cuprinse între 12 şi 15 ani ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un alt băiat, în vârstă de 10 ani.

O anchetă socială declanşată în cazul unui copil de 10 ani provenit dintr-o familie dezorganizată care crea probleme la şcoală a îngrozit-o pe asistenta socială din comuna Ghilad, care a sesizat Poliţia. Concret, în urma anchetei, asistentul social a descoperit că este posibil ca băiatul de 10 ani să fi întreţinut relaţii sexuale orale cu cinci băieţi mai mari, cu vârste cuprinse între 12 şi 15 ani.

Poliţia a deschis o anchetă în cadrul căreia cei cinci copii au fost audiaţi în prezenţa părinţilor. Primarul din loclitate, Cornel Guran, a declarat că dacă suspiciunile vor fi confirmate e foarte grav ce s-a întâmplat. „Poliţia a deschis o anchetă. Nu se ştie ce s-a întâmplat exact. Dacă e adevărat, e grav că s-a ajuns la lucrurile astea. Întrebarea e ce facem noi ca societate ca astfel de cazuri să nu apară, în condiţiile în care copiii au acces pe internet la lucruri la care nu ar trebui să aibă acces”, a declarat primarul din Ghilad.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite