POLI TIMIŞOARA Iancu se înţelege tot mai bine cu autorităţile locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţean Timiş a anunţat că echipa de fotbal va primi banii conform înţelegerii, pentru îndeplinirea obiectivului la finalul turului de campionat, iar preşedintele clubului este de părere că relaţia dintre cele două entităţi s-a "reparat".

"Clubul va primi 100.000 de euro sau chiar mai mult, în decembrie. Vor primi aceşti bani, pentru că şi-au îndeplinit obiectivul, acela de a se clasa pe podium la finalul turului", a spus Constantin Ostaficiuc, preşedintele CJT, cu care clubul a avut multe "frecuşuri" în ultimul timp. Oficialul local a menţionat că intenţionează chiar majorarea sumei, dar conducerea clubului nu a semnat actul adiţional al contractului de finanţare pe anul 2010. "Eu şi grupul meu politic vom propune chiar majorarea sumei, însă există o problemă, aceea că staful administrativ al clubului nu a semnat actul adiţional pe 2010, probabil pentru că îşi doreşte mai mulţi bani", a menţionat preşedintele CJT", a spus Ostaficiuc la Radio Timişoara.

Preşedintele alb-violeţilor a ţinut să răspundă declaraţiilor oficialilor judeţului. "Am luat act de declaraţia făcută de dl. Constantin Ostaficiuc, o salutăm şi o confirmăm. S-a restabilit o punte de comunicare cu Consiliul Judeţean Timiş, în interesul ambelor entităţi. Ne simţim motivaţi atunci când ni se impun obiective şi ne asumăm responsabilitatea de a promova forţa şi demnitatea Banatului prin rezultatele noastre. O susţinere condiţionată, actuală şi viitoare cu Consiliul Local al municipiului Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş face parte din ţintele vitale ale clubului nostru", sună textul comunicatului emis de Marian Iancu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite