PNL Timiş îl va exclude pe Ionuţ Nasleu: Misiunea de curăţare morală a partidului de astfel de persoane este una dintre priorităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alin Nica, preşedintele interimar al PNL Timiş, a anunţat că liberalii se delimitează de declaraţiile lui Ionuţ Nasleu şi dezaprobă atât limbajul, cât şi ideile vehiculate de acesta.

Alin Nica a anunţat că PNL Timiş va începe demersurile de excludere din partid a fostului consilier al lui Nicolae Robu, Ionuţ Nasleu, şeful de la Pieţe SA, pentru scandaloasă postare de Facebook. 

PNL Timiş se delimitează de declaraţiile domnului Ionuţ Nasleu şi dezaprobă total atât limbajul, cât şi ideile vehiculate de acesta. În calitate de om şi preşedinte al PNL Timiş consider inacceptabilă ieşirea nervoasă a domnului Ionuţ Nasleu în spaţiul public online, motiv pentru care voi da curs propunerii colegilor liberali de a analiza conduita domnului Nasleu în prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean al PNL Timiş.  

În conformitate cu statutul PNL, pentru astfel de declaraţii se prevede excluderea acestuia din partid, demersuri pe care le vom începe. Astfel de comportamente nu fac cinste nimănui. Pe viitor ne dorim şi ne vom asigura ca imaginea şi calitatea de liberal timişean să nu mai fie asociate cu asemenea conţinut şi vocabular. 

Misiunea de curăţare morală a partidului de astfel de persoane este una dintre priorităţile asumate de noua conducere a PNL Timiş, care este hotărâtă să acţioneze şi în cazul altor persoane care desconsideră valorile şi principiile fundamentale ale Partidului Naţional Liberall“, a transmis Alin Nica, preşedintele interimar PNL Timiş.

„Este penibil şi dureros să vedem că într-un oraş multicultural şi intercultural ca Timişoara...”

Şi Comunitatea Everilor din Timişoara a reacţionat la postarea lui Nasleu.  

„Este jignitoare pentru noi ca evrei – folosirea depreciativă şi tendenţioasă a acestei referiri etnice – dar întregul mesaj (din care am citat doar parţial) reprezintă calomnii şi jigniri la adresa preşedintelui României, primului ministru, SRI – ului, primarului ales al Timişoarei, minorităţilor sexuale. Este penibil şi dureros să vedem că într-un oraş multicultural şi intercultural ca Timişoara, unde cu toţii, indiferent de etnie sau opţiune, ne-am simţit mereu acasă, poate exista în spaţiul public un personaj cu un asemenea limbaj. Cred că este absolut disonant cu spriritul acestui oraş şi sper ca această reacţie firească de respingere să o aibă cât mai mulţi dintre concetăţenii noştri care înţeleg că nu se poate convieţui prin ură şi dezbinare”, a declarat Luciana Friedmann, preşedintele Comunităţii Evreilor Timişoara, pentru Pressalert.ro. 

Vă mai recomandăm:

Mesaj incredibil al unui liberal: „Am cedat Timişoara unor personaje virulente, pe care obişnuiam să le batem în şcoală şi cărora le furam mâncarea”

 

Cum a obţinut un politician daunele morale din care şi-a cumpărat apartament în Florida: o cicatrice i-a afectat cariera

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite