Pick Szeged învinge Poli Timişoara, cu 34-23, în faţa a peste 2.000 de spectatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 2.000 de spectatori au asistat la meciul de la Szeged Foto:delmagyar.hu
Peste 2.000 de spectatori au asistat la meciul de la Szeged Foto:delmagyar.hu

Handbaliştii de la Poli Timişoara au fost învinşi de puternica echipă maghiară Pick Szeged (23-34), într-un meci amical disputat la Szeged

Handbalul din ţara vecină este unul din sporturile rege care atrage mai mulţi spectatori decât multe echipe de fotbal. La primul antrenament oficial al celor de la Pick Szeged, vicecampioana Ungariei, peste o mie de persoane au luat cu asalt sala de sport, pentru a vedea la lucru favoriţii lor.

La primul meci amical din sezonul de pregătire, contra unei echipe modeste, Politehnica Timişoara, au fost peste 2.000 de spectatori în tribune.
 

Echipa antrenată de spaniolul Juan Carlos Pator a făcut spectacol. 
 

Gazdele s-au întărit cu Ilyes Ferenc, fost la campioana Veszprem, iar pe teren s-au aflat şi spaniolii Niko Mindegia şi Roberto García Parrondo.

Bosniacul Vranjes, fost la Ademar Leon, internaţionalul suedez Larholm, alături de o serie de jucători din naţionala Ungariei, precum Ancsin, Zubai, Vadkerti, Mikler şi Tatai, au făcut practic un antrenament cu publicul.
 

Gazdele au câştigat la 11 goluri diferenţă, scor 34-23. Antrenorul Ştefan Constantin a dus în Ungaria următorul lor de jucători: Stănescu , Stelian , Danenfilb, Petkovici, Santeniu, Chikovani, Timofte, Vâlceanu, Vasiliu, Lela, Arseni, Mrakici şi Ursu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite