Percheziţii la traficanţii de cocaină din Timiş. Printre cei vizaţi, un interlop care ar fi avut o altercaţie cu Daniel Funeriu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Descinderi la traficanţii de cocaină Foto www.pressalert.ro
Descinderi la traficanţii de cocaină Foto www.pressalert.ro

Procurorii DIICOT au efectuat joi dimineaţa mai multe percheziţii în căutarea unor traficanţi de cocaină. Printre persoanele duse la audieri se află şi Lucian Boncu, un interlop cu care fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu, ar fi avut în urmă cu aproximativ o lună o altercaţie într-un club de fiţe din Timişoara.

Mai multe locuinţe din Timişoara şi localităţile limitrofe au fost precheziţionate joi dimineaţa într-o operaţiune DIICOT de anihilare a unei reţele de trafic de cocaină. Potrivit pressalert.ro, procurorii însoţiţi de poliţişti şi jandarmi din trupele speciale au descins în 13 locaţii. Potrivit aceleiaşi surse, din probele adunate până acum reiese că reţeaua de traficanţi se aproviziona din Italia, iar drogurile erau vândute pe piaţa locală cu preţuri cuprinse între 100 şi 150 de euro doza.

Printre cei 24 de suspecţi în acest dosar se află şi Lucian Boncu, un interlop din Timişoara, care ar fi fost implicat într-o altercaţie cu fostul ministru Daniel Funeriu, incidentul având loc într-un club de fiţe din Timişoara. Scandalul ar fi fost atunci din faşă, astfel că situaţia nu a degenerat. Numele lui Boncu a mai apărut şi în alte scandaluri cu interlopi din Timişoara, dosarele fiind în cercetări. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite