Percheziţie în casa unui austriac din Timiş. Bărbatul e acuzat de braconaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Poliţiştii Serviciului de Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase Timiş au făcut o captură impresionantă de cartuşe şi arme din locuinţa unui austriac. Bărbatul locuieşte de 20 de ani în România, iar una dintre preocupările lui era vânătoarea ilegală de animale.

În cadrul acestei acţiuni, în baza mandatului emis de către judecător, s-a efectuat o percheziţie domiciliară la reşedinţa lui Ernest H., cetăţean austriac, stabilit de 20 de ani în România. În urma percheziţiei au fost găsite la locuinţa acestuia un pistol de semnalizare, patru cartuşe de semnalizare şi 12 tuburi folosite, un revolver de calibrul 6mm şi un pistol de acelaşi calibru, o cutie cu 94 de cartuşe aferente acestei arme, 180 de cartuşe de calibrul 22 lr(folosite la braconaj datorită faptului că sunt mai ieftine), 45 de capse pirotehnice, 4 petarde şi o cutie de 54 de alice pentru armă cu aer comprimat.

"În continuare, poliţiştii efectuează cercetări faţă de austriac sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de armă letală fără drept şi operaţiuni de arme fără drept", a spus Emil Andrei, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş. Toate bunurile descoperite în locuinţă au fost ridicate, urmând să fi supuse unei constatări tehnico-ştiinţifice balistice.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite