O nouă etapă în scandalul liberalilor din Timiş. Cei din aripa Ambruş nu mai au acces în sediu. A fost schimbată yala

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sediul PNL Timiş
Sediul PNL Timiş

Conform deputatului Claudiu Martin Chira, yala de intrarea în filială a fost schimbată de secretarul Dănuţ Groza.

Conflictul din PNL Timiş, generat de alegerile cu scandal pentru şefia PNL Timişoara, continuă. Liberalii din aripa Ambruş nu mai pot intra în sediu. Conform deputatului Claudiu Martin Chira, yala de intrare în filială a fost schimbată de secretarul Dănuţ Groza.  

„Incredibil ce se întâmplă în PNL Timiş - secretarul general Dănuţ Groza a schimbat yala de la uşa partidului şi a luat cheia. Fiind plecat la Bucureşti în ultimele zile, am aflat cu surprindere că nu se mai poate intra în sediul de la partid deoarece nu se mai potrivesc cheile de la intrare.  

Am fost sunat de mai mulţi colegi şi colaboratori care voiau să intre în sediu, dar nu au putut deschide uşa.  

După mai multe telefoane am aflat că secretarul general Dănuţ Groza a schimbat yala pentru ca membrii aleşi ai PNL Timişoara să nu mai poată intra, după ce preşedintele Raul Ambruş şi mai mulţi colegi au mers vineri pentru a face o poză, fotografia pe care o ştiţi deja. 

Mi se pare incredibil şi inadmisibil ce se întâmplă, cu atât mai mult cu cât spre exemplu eu ca deputat, dar şi restul colegilor parlamentari, avem cabinetele parlamentare acolo şi plătim cheltuieli de întreţinere. Practic, se îngrădeşte şi dreptul la muncă a acelor oameni care nu mai pot merge la birou.  

Consider că Alin Nica şi Dănuţ Groza nu pot trata PNL Timiş ca pe Căminul Cultural de la ei din sat, să chemi primarul cu cheia să deschidă. 

PNL Timiş arată pe zi ce trece ca un partid luat captiv de nişte primitivi şi cei care am mai rămas trebuie să luptăm până la capăt pentru a reda membrilor libertatea şi democraţia internă”, a scris Claudiu Chira pe Facebook. 

Vă mai recomandăm:

Liberalii din Timiş continuă războiul intern: „A început prigoana împotriva membrilor PNL Timişoara”
 

Alegerile pentru conducerea PNL Timiş vor fi amânate, după scandalul de la Conferinţa municipală

Alfred Simonis, după scandalul de la alegerile PNL: Caragiale ar fi cu siguranţă invidios că epigonii Brătienilor au reuşit să depăşească în ridicol personajele sale

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite