Notăriţă de 37 de ani, găsită spânzurată: „Nu mai pot să lupt cu zgomotul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreia Stoia avea doar 37 de ani FOTO facebook.com/andreia.stoia
Andreia Stoia avea doar 37 de ani FOTO facebook.com/andreia.stoia

Andreia Stoia, notar public în Timişoara, a fost găsită spânzurată în apartamentul său. Femeia în vârstă de 37 de ani a lăsat un mesaj prin care spune că nu mai poate lupta cu „zgomotul”.

Dramă în lumea notarilor din Timişoara. Andreia Stoia, care era notar public la un cabinet de pe strada Augustin Pacha, în zona Pieţei Unirii, a fost găsită moartă în apartamentul ei. 

Poliţiştii au descoperit-o pe notăriţă spânzurată în baie. 

„O tânără de 37 de ani, din Timişoara, a fost găsită spânzurată, în locuinţa ei de pe strada Nicolae Table. Poliţiştii criminalişti au făcut cercetările care se cuvin la faţa locului şi nu există suspiciuni în urma decesului. Mai multe informaţii nu putem da pentru că familia şi-a exprimat dorinţa de a nu fi mediatizat acest caz”, a declarat Ionuţ Bocancea, purtător de cuvând la IPJ Timiş.
 

Andreia Stoia a lăsat în urmă un mesaj de adio, pe o coală de hârtie:  

„Iartă-mă, nu mai pot să lupt cu zgomotul. Mi-e tare frig, deşi nu e noiembrie. Iartă-mă.”
Andreia Stoia avea doar 37 de ani Foto

Gestul notăriţei este inexplicabil, cu atât mai mult cu cât femeia nu ducea lipsă de nimic. Cel puţin aşa susţin cei care o cunoşteau. “Era tânără, frumoasă şi de succes. Era o femeie realizată. În cabinet veşnic lume multă. Nu ducea lipsă de bani. Nu pot să înţeleg. Să învârţi banii cu lopata şi să nu poţi fi fericit, nu pot înţelege”, a spus unul dintre vecinii notăriţei. 

Andreia Stoia FOTO facebook.com/andreia.stoia


Andreia Stoia FOTO facebook.com/andreia.stoia

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite