Nicolae Robu, fost preşedinte PNL Timiş, atac dur la Alin Nica, după alegeri: În doar o lună a făcut praf organizaţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Robu
Nicolae Robu

În doar două luni şi o săptămână, PNL Timiş condus de Alin Nica a scăzut cu 10,5% faţă de PNL Timiş condus de Nicolae Robu, anunţă fostul primar al Timişoarei.

Nicolae Robu, fostul primar al Timişoarei şi fost preşedinte PNL Timiş, a făcut o analiză după alegerile parlamentare de duminică. Rezultă că în două luni şi o săptămână, PNL Timiş condus de Alin Nica a scăzut cu 10,5% faţă de filiala condusă de Robu. 

Iată situaţia comparativă prezentată de Robu: 

La nivelul jud. Timis, în ansamblul său: 

  

PNL Timiş, 27.09.2020, cu Nicolae Robu Preşedinte: 35.5%.  

PNL Timiş, 06.12.2020, cu Alin Nica Preşedinte: 25.0%. 

“Concluzie de bun simţ, dar şi derivând din statut (scorul filialei este sub mediul PNL pe ţară!): Alin Nica, personaj dovedit total lipsit de caracter şi de competenţă managerială, care în doar o lună a făcut praf organizaţia, creând tensiuni interne fără precedent, aducând în birourile judeţean şi municipal oameni care n-au muncit niciodată pentru PNL, ci doar au profitat de PNL, oameni care în precampania şi campania pentru locale, în înţelegere cu el, în timp ce eu îi făceam lui promovare (!!!), au postat pe paginile lor Facebook mesaje de genul “Votaţi Dominic Fritz şi Alin Nica”, şi chiar “Votaţi USR+PLUS”, trebuie să plece din fruntea filialei! 

Miile de membri PNL Timiş dovediţi loiali partidului, care au muncit ani şi ani ptentru PNL, ca şi frumoasa componentă tânără a filialei şi zecile de mii de simpatizanţi merită cu totul şi cu totul altceva! 

Există în PNL Timiş tineri deja cu suficientă experienţă managerială, tineri a căror valoare este deja confirmată, nu doar autoproclamată, tineri curaţi, nu cu averi fabuloase făcute exercitând doar funcţii publice sau cu alte păcate în cârcă -oricând aş putea să fac trei nominalizări!-, tineri capabili să aducă în organizaţie armonie şi încrederea cetăţenilor! Astfel de tineri trebuie să conducă filiala!  

P. S. În 2016, PNL în opoziţie naţională fiind, iar în plan local cu sensibil mai puţini primari şi fără preşedinţia Consiliului Judeţean, rezultatele au fost, chiar dacă nemulţumitoare, mai bune ca acum şi, oricum, peste media PNL pe ţară! Iar eu, mi-am dat demisia de onoare, cum am făcut şi după alegerile locale din 2020, când PNL Timiş a obţinut, per ansamblu, cel mai bun scor al său”, a scris Robu pe Facebook. 

Vă mai recomandăm:
 

Alegeri parlamentare 2020. Dominic Fritz: USR PLUS are în Timişoara cam cât au PSD şi PNL împreună

Alegeri parlamentare 2020. Dominic Fritz, după închiderea urnelor: Trebuie să privim realitatea în ochi

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite