Nicolae Robu, după întâlnirea cu Mircea Sandu: "La licenţiere, important este să nu ai datorii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Robu, fostul rector al Universităţii Politehnica Sursa: pressalert.ro
Nicolae Robu, fostul rector al Universităţii Politehnica Sursa: pressalert.ro

Fostul rector al Universităţii Politehnica a fost însărcinat de oficialităţile locale şi judeţene să se întâlnească cu preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, pentru a discuta despre criteriile de licenţiere

Nicolae Robu, preşedintele Senatului Universităţii Politehnica, s-a întâlnit la Bucureşti, cu Mircea Sandu, pentru a discuta despre viitorul echipei de fotbal Poli. Din punctul de vedere al FRF, nu ar exista probleme în urma preluării acţiunilor de către autorităţile locale şi judeţene.

Am pus câteva întrebări pentru a clarifica problemele legate de licenţiere. Preluarea acţiunilor echipei de către autorităţi prezintă anumite riscuri.  Schimbarea acţionariatului nu va avea repercursiuni asupra modului de licenţiere. Nu este suficient ca doar SC Politehnica Timişoara SA să fie curată. Important este ca şi societatea care a rezultat prin divizare, BKP Faber, să nu mai aibe datorii", a declarat Nicolae Robu.

La sfârşitul săptămânii, la iniţiativa Asociaţiei Druckeria, va avea loc la Timişoara o întâlnire între autorităţile locale şi judeţene, alături de reprezentanţii Universităţii Politehnica, dar şi invitaţii din partea clubului. Ar fi pentru prima dată când se vor aşeza cu toţii la masă pentru a discuta preluarea acţiunilor de la Marian Iancu.

Pasul următor este o discuţie cu Marian Iancu. Va trebui să îi facem o invitaţie oficială, pentru că până acum s-a discutat doar prin intermediul presei”, a mai spus Robu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite