Nicolae Robu, despre „pădurea“ de marcaje din cea mai nouă intersecţie din oraş: „Conducătorul auto chiar e ajutat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marcajele dintr-o intersecţia din Timişoara, modernizată odată cu lucrările de extindere a unui pasaj, au devenit subiect de glume pe internet, ironizat fiind şi primarul Nicolae Robu. Edilul susţine că toate aceste ironii au în spate o poziţionare faţă de persoana sa. Robu a mai spus că el nici nu a vrut să se facă marcajele, dar s-a trezit cu ele trasate în noaptea dinaintea inaugurării.

Primăria Timişoara a finalizat săptămâna trecută lucrările de extindere a Pasajului Jiul la cinci benzi, lucrarea fiind realizată cu 10 milioane de euro mai puţin decât era estimat. Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, e supărat foc că în loc să se vorbească de faptul că „Timişoara are un pasaj cu cinci benzi”, apare doar „cineva a făcut un marcaj care nu se mai întâlneşte niciunde”. „În primul rând se întâlneşte, în al doilea rând nu e o problemă şi merita să se mediatizeze o mare realizare a oraşului nostru”, a declarat Nicolae Robu.

Edilul susţine că criticile pe marginea marcajelor au în spate o „o poziţionare faţă de mine”. „În orice împrejurare dau cu noroi în orice ar putea fi conexat cu mine. Parcă eu aş fi făcut marcajul, presupunând că e o prostie. (...) Eu le-am spus nici să nu marcheze şi au marcat. La miezul nopţii, când m-am dus pe şantier, sâmbătă spre duminică, pentru că la miezul nopţii m-am dus ultima dată, era marcat.  Nu ştiu câţi dintre dumneavoastră aţi fost acolo din postura de conducători auto să vedeţi că e cu totul şi cu totul alta perspectiva conducătorului auto faţă de ceea ce se vede dintr-o dronă. Conducătorul auto chiar e ajutat. Noi analizăm toate aspectele şi facem intervenţii spre îmbunătăţire. Analizăm să vedem dacă se justifică toate acele trasee”, a declarat Nicolae Robu. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite