VIDEO Familia Bodnariu, stabilită în România după coşmarul norvegian, a fost prezentă în Parlament cu toţi cei şase copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius şi Ruth Bodnariu, familia mixtă româno-norvegiană stabilită în România după recuperarea copiilor preluaţi de Barnevernet, a participat în perioada 7-8 noiembrie la Mic dejun cu rugăciune, un eveniment organizat la Palatul Parlamentului de  Grupul Ecumenic din Parlament.

Ajunsă la ediţia a 12- a, întâlnirea anuală Mic dejun cu rugăciune a fost organizată în acest an, la Palatul Parlamentului, în perioada 7-8 noiembrie. Tema evenimentului a fost „Integritate în sfera publică”, iar potrivit unor înregistrări video de la eveniment, publicate de Prodocens Media, la întâlnire a participat şi familia Bodnariu, împreună cu cei şase copii, ultimul născut în România.

După recuperarea copiilor preluaţi de Serviciul de Protecţie a Copilului din Norvegia, Barnevernet, Marius şi Ruth Bodnariu s-au stabilit în România împreună cu cei cinci copii. Aici li s-a născut şi al şaselea copil, iar la Mic dejun cu rugăciune cei doi părinţi şi copiii lor au fost invitaţi speciali.

În cadrul evenimentului, Marius, Ruth şi copiii mai mari au interpretat cântecul creştin „Vreau să spună cel ce-i slab”. De asemenea, cei doi soţi li s-au adresat celor prezenţi, mulţumindu-i lui Dumnezeu pentru că „am primit copiii înapoi şi suntem o familie întreagă”. La rândul său,  Marius Bodnariu a citit câteva versete biblice, având şi un scurt mesaj pe marginea mesajului biblic. Alături de soţii Bodnariu au stat şi Ben Oni Ardelean (PNL) şi Titus Corlăţean (PSD), doi dintre parlamentarii români cei mai implicaţi în soluţionarea cazului Bodnariu. 
 

Marius şi Ruth Bodnariu au rămas fără toţi cei cinci copii în luna noiembrie a anului 2015, când cei cinci copii au fost luaţi de autorităţile norvegiene, părinţii fiind acuzaţi de acte de violenţă asupra minorilor, Cazul Bodnariu a declanşat un val de proteste fără precedent. În primă fază familiei Bodnariu i-a fost redat bebeluşul, iar în luna iunie a anului 2016 şi ceilalţi copii s-au întors lângă părinţi. După primirea copiiilor, familia Bodnariu s-a mutat în România, unde li s-a mai născut un copil, al şaselea. 

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite