Muzică terapeutică pentru o viaţă spirituală. Arta simţurilor se dezlânţuie în această săptămână, la EzotericFest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoaştere- Sănătate- Armonie este deviza celor de la EzotericFest, care anunţă o serie de conferinţe şi menifestări sporituale, timp de partu zile, la Timişoara. Organizatorii le promit timişorenilor sfaturi pentru o viaţă sănătoasă, la limita dintre artă, spiritualitate şi o viaţă sănătoasă.

Festival de conexiuni şi alternative spirituale - aceasta este definiţia dată de organizatori iniţiativei EzotericFest. De la expoziții cu vânzare, sesiuni de conferințe, workshop-uri, demostrații, şi până la muzică, dans, concerte, spectacole, videoproiecții și arte, festivalul se vrea a fi o soluţie pentru cotidianul plin de obiceiuri nesănătoase pe care le trăim, în fiecare zi.

Cadou pentru cei mici: Magicianul timişorean de la „Românii au talent" promite un spectacol de iluzionism de Ziua Copilului

Deschiderea spectacolului se anunţă a fi marcată joi, la ora 12, cu un spectacol de muzică ambientală şi un spăectacol de dansuri modern şi orientale. În plus, pe parcursul a patri zile, organizatorii promit videoproiecții, concerte de muzică terapeutică, ambientală şi indiană tradițională, dansuri exotice și body-art.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite