Muncitorii de la Pasajul Michelangelo au program de lucru de zece ore. În scurt timp se închide din nou traficul peste pod

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cam peste o lună, o lună şi jumătate, circulaţia maşinilor peste podul Michelangelo va fi din nou restricţionată. Muncitorii vor avea de terminat lucrările la pod.

La pasajul Michelangelo a început realizarea hidroizolaţiei la planşeul şi pereţii verticali ai părţii acoperite a subpasajului.  

„Se lucrează la această operaţie şi se pregătesc de turnare grinzile de coronament pe partea dinspre BRD, pe ambele părţi. Dacă vremea va permite să se lucreze este posibil ca sâmbătă sau în primele zile ale săptămânii viitoare să se toarne betonul şi să se realizeze aceste grinzi de coronament complet, pe toată lungimea pasajului”, a declarat primarul Nicolae Robu. 

În scurt timp vor începe săpăturile masive în partea dinspre Universitatea de Vest. De asemenea, se va scoate pământul din ceea ce va fi partea descoperită a subpasajului, pe tronsonul Pârvan. 

Conform primarului, este aproape gata şi pavajul pe trotuarele de pe pod. “Se va lucra în săptămânile următoare şi la pod, la realizarea hidroizolaţiei şi acolo, iar apoi la asfaltarea finală”, a mai spus Robu.

Deocamdată circulaţia maşinilor nu va fi perturbată, însă peste o lună, o lună jumătate, se va închide traficul complet. Muncitorii companiei CCCF au intrat într-o nouă vază de lucru, ei urmând să muncească zece ore pe zi. 

„Plăţile sunt la zi, au fost plătiţi muncitorii, s-au plătit betonul, fierul, tot ce era de plătit acolo. Avem toate premisele pentru a avansa într-un ritm susţinut. S-a aprobat un program de lucru prelungit la nivelul companiei CCCF şi sperăm să vedem cât mai repede lucruri spectaculoase în zonă”, a mai declarat Nicolae Robu.

Citeşte şi:

FOTO S-a dat drumul la circulaţie în intersecţia Michelangelo: maşinile pot trece peste subpasajul aflat în construcţie

VIDEO Complex rutier ca în Occident, în centrul Timişoarei, construit cu aproape 70 de milioane de lei, de la UE

VIDEO Imagini fabuloase cu lucrările de pe şantierul subpasajului Michelangelo

Primarul Timişoarei vrea ca pasajul Michelangelo să fie gata cu şase luni mai repede de termen

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite