Morţii de COVID-19, depozitaţi într-o remorcă frigorifică situată în incinta stadionului CFR din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Morţii de COVID în remorcă frigorifică de pe stadionul CFR FOTO S.Miat
Morţii de COVID în remorcă frigorifică de pe stadionul CFR FOTO S.Miat

Morga de la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara a devenit neîncăpătoare. Persoanele decedate sunt depozitate într-o remorcă frigorifică.

Spitalul de Boli Infecţioase “Victor Babeş” din Timişoara a încheiat un contract cu o firmă de pompe funebre pentru închirierea unui camion frigorific. Acesta a fost amplasat în incinta stadionul CFR, transformat de MApN, la începutul verii, în spital militar de campanie.

Cadavrele se află în saci negri pe care este aplicat un bileţel ce conţine numele decedatului. 

Marţi, rudele unora dintre persoanele decedate s-au adunat la poarta stadionului CFR, aceştia fiind chemaţi de autorităţi pentru identificare.

Conform unor surse medicale ale Digi24, în urmă cu un an, în Spitalul „Victor Babeş” mureau în medie doi-trei pacienţi pe săptămâna, însă în această perioadă sunt şi zile în care se înregistrează între 8 şi 10 decese din cauza virusului.


Rudele s-au adunat la poarta stadionului CFR 

Morţii de COVID în remorcă frigorifică
Morţii de COVID în remorcă frigorifică

În ultimele 24 de ore au fost raportate 13 decese survenite în urma complicaţiilor provocate de coronavirus, bilanţul pe Timiş ajungând la 338 de morţi, de la începutul pandemiei. Marţi dimineaţă, în spitalele din judeţ erau internaţi 410 pacienţi diagnosticaţi cu COVID 19, numărul de pacienţi aflaţi la ATI crescând la 50. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite