Ministrul Răzvan Cuc, pe şantierul autostrăzii Lugoj-Deva. „Avem un antreprenor român, un antreprenor care s-a mobilizat la maximum“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Cuc pe şantierul Autostrăzii Vestului
Răzvan Cuc pe şantierul Autostrăzii Vestului

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a vizitat, joi, şantierele autostrăzii Lugoj-Deva, atât pe tronsoanele din Timiş, cât şi pe cele din Hunedoara.

Prima oprire a Răzvan Cuc a fost pe lotul 4, aici antreprenorul fiind Asocierea S.C. Tehnostrade S.R.L. – S.C. Spedition UMB S.R.L. Ministrul s-a declarat foarte mulţumit de modul de lucru al companiei, pe care a felicitat-o public pentru mobilizare.

„Am terminat de inspectat loturile 1 şi 2 din Sebeş-Turda, şi am venit pe loturile 3 şi 4 din autostrada Lugoj-Deva. Prima oprire am făcut-o la lotul 4, unde ştiţi foarte bine că avem un antreprenor român, un antreprenor care s-a mobilizat la maximum. Condiţiile au fost neprielnice, dar acum că a prins o rază de soare a lucrat cât s-a putut, să avanseze la consolidarea versantului. Chiar îi spuneam la constructor şi îl felicitam, pentru că dacă reuşea cineva în România să facă o lucrare de un asemenea grad de complexitate şi de anvergură, ăla este Umbrărescu (Spedition UMB). Altcineva nu reuşea să o facă, la ce văd eu la momentul acesta în România. Am discutat cu constructorul, care m-a asigurat că la sfârşitul lunii iulie va fi finalizat acest proiect şi va putea fi dat în trafic. Asta cu un singur amendament, şi aş vrea să nu fiu interpretat greşit: dacă vor continua ploile în ritmul în care au fost în ultima perioadă, adică peste 35 de zile de ploi, bineînţeles că va avea o problemă”, a declarat ministrul Răzvan Cuc.

Răzvan Cuc pe şantierul autostrăzii Vestului

Ministru Transporturilor a mai precizat că Vizitele pe şantiere vor continua, "iar cei care nu au înţeles mesajul românilor că nu mai este timp pentru amânări, trebuie să se pregătească de rezilierea contractelor".

Vizitele pe şantiere vor continua iar cei care nu au înţeles mesajul românilor că nu mai este timp pentru amânări, trebuie să se pregătească de rezilierea contractelor. 

„Statul prin Ministerul Transporturilor şi CNAIR este un partener serios şi cerem antreprenorilor să ne respecte, să realizeze lucrările în termen şi cu respectarea standardelor de calitate”, a spus Cuc.

Citiţi şi:
 

VIDEO Cum arată de la sol „Dealul Lililecilor”, cel mai dificil sector al Austostrăzii Lugoj-Deva, lotul 4

VIDEO Autostrada Lugoj - Deva la final. Au loc ultimele retuşuri la nodul rutier de la Dobra şi la podul peste Mureş. Cum arată construcţia începută în 2014

VIDEO Cum arată nodul rutier vital al Autostrăzii Lugoj - Deva. Imagini aeriene cu mega-construcţia de la Şoimuş

VIDEO Autostrada Lugoj - Deva la final. Cum arată nodul rutier construit la Ilia, unde au fost legate Loturile 3 şi 4

VIDEO Autostrada Lugoj - Deva, Lotul 4. În ce stadiu au ajuns lucrările începute în 2014, pe tronsonul de 22 de kilometri

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite