VIDEO Cum arată nodul rutier vital al Autostrăzii Lugoj - Deva. Imagini aeriene cu mega-construcţia de la Şoimuş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Construcţia nodului rutier de la Şoimuş, una dintre cele mai importante conexiuni a autostrăzii Lugoj – Deva, a ajuns la final. Imagini aeriene filmate cu ajutorul dronei arată cum s-a transformat zona în ultimii ani.

Nodul rutier de la Şoimuş, aflat la circa cinci kilometri de municipiul Deva, este locul unde viitoarea autostradă Lugoj – Deva se va uni cu Autostrada Deva – Sibiu şi se va intersecta cu Drumul Naţional 76 Deva – Brad şi cu podul rutier care face legătura dintre DN 76 şi DN 7 Deva – Arad.

Construcţia nodului rutier de pe Valea Mureşului, unul dintre cele mai complexe şi importante ale Autostrăzii A1, a ajuns la final, iar imaginile aeriene publicate pe Youtube.com arată cât de spectaculos este rezultatul lucrărilor.

Doar câteva finisaje urmează sî mai fie realizate în proiectul de infrastructură care mai cuprinde şi un spaţiu de servicii.

Nodul rutier de la Şoimuş se află pe Lotul patru al Autostrăzii Lugoj – Deva, în vecinătatea „Dealului Liliecilor”. Lucrările la tronsonul de 22 de kilometri au început în primăvara anului 2014, iar finalizarea lor este anunţată pentru vara acestui an.

image
image

Lotul patru Deva (Şoimuş) – Ilia al Autostrăzii A1 va fi dat în folosinţă împreună cu Lotul trei Ilia - Holdea al aceleiaşi autostrăzi, în lungime de 21 de klometri, a cărui construcţie se află, de asemenea, la final.

image
image

Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Imagini aeriene spectaculoase de pe Lotul 4 al Autostrăzii Lugoj - Deva. Ce a mai rămas din Dealul Liliecilor şi cum a fost rezolvată problema alunecărilor

VIDEO Autostrada Lugoj - Deva, imagini spectaculoase de pe ultimul kilometru din Lotul 3. Cum arată pasajele pentru urşi

VIDEO Autostrada Lugoj - Deva, imagini aeriene de pe Lotul 4: ce a mai rămas din Dealul Liliecilor şi când vor fi inauguraţi cei 22 de kilometri

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite