Mina de aur de la Bastion va ajune pe mâna unui manager specialist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările la Bastionul din Timişoara sunt aproape gata, iar firmele care vor să închirieze spaţii aici au început deja să facă demersuri pentru a prinde un loc. Autorităţile susţin însă că închirierile se vor face numai pe bază de licitaţie, iar pentru o activitate reuşită este nevoie de un manager care să gestioneze tot ce înseamnă Bastionul.

Telenovela de la Bastion se apropie de sfârşit. După mai multe amânări, zilele trecute ar fi trebuit să se facă recepţia. Autorităţile judeţene s-au făcut însă că plouă, iar inaugurarea s-a amânat din nou. Cert este însă că până la terminarea proiectului de o importanţă majoră pentru Timişoara nu mai este mult, iar firmele care vor să prindă un spaţiu aici şi-au întins deja antenele. „Sunt foarte multe firme interesate. Toate spaţiilor vor fi închiriate prin licitaţie, cu excepţia celor patru firme care şi-au întrerupt activitatea în momentul începerii lucrărilor”, a spus preşedintele Consilului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc.

Modificare pereţilor, interzisă

La ultima şedinţă de Consiliu Judeţean aleşii au discutat despre nevoia angajării unui manager care să gestioneze tot ce este la Bastion. „Aici vor fi şi activităţi culturale. Este nevoie de un om care să se ocupe de tot ce înseamnă organizarea de evenimente aici”, a mai spus Ostaficiuc. Acesta a precizat că firmele chiriaşe de la Bastion nu vor avea voie să intervină în niciun fel asupra pereţilor.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite