Milionarul Romeo Dunca dezminte că ministrul Vela a participat la nunta fiicei sale. „Ruşine celor din acea presă şi acele televiziuni mincinoase“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Romeo Dunca alături de Briggite şi Sebastian Boiangiu FOTO Facebook/Romeo Dunca
Romeo Dunca alături de Briggite şi Sebastian Boiangiu FOTO Facebook/Romeo Dunca

La sfârşitul săptămânii trecute, pe Muntele Mic a avut loc nunta fiicei milionarului Romeo Dunca. Brigitte Dunca s-a căsătorit cu manechinul Sebastian Boiangiu, iar petrecerea s-a ţinut într-un decor de poveste, la 1.800 de metri altitudine.

Week-end-ul trecut, la Muntele Mic a avut loc petrecerea dată după căsătoria fiicei milionarului timişorean Romeo Dunca, Briggite, cu manechinul Sebastian Boiangiu.

O parte din mass-media a relatat că la nuntă a participat şi ministrul Marcel Vela, iar la faţa locului nu s-au respectat regulile instaurate de autărităţi pentru evitarea răspândirii coronavirusului. 

Romeo Dunca a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook, prin care arată că Vela nu s-a aflat la petrecere, că au fost 45 de mese într-un cort, nu în cabană (şi nu 500 de petrecăreţi), iar invitaţii au plecat acasă până la ora 22.30. 

dunca


Brigitte Dunca şi Sebastian Boiangiu FOTO Facebook/Romeo Dunca
 

Iată mesajul lui Dunca:
 

“Minciună cu intenţia de a discredita adversarii urmată de prostirea poporului a ajuns la rang de vedetă. 

Ştiri lansate de publicaţii aservite, preluate mai apoi de televiziuni care nu verifică mizeria transmisă chiar dacă rănesc sau jignesc pe cineva, inundă şi intoxică poporul credul şi dezorientat. 
 

Cum e posibil ca o publicaţie să mintă în halul acesta? 
 

Ce simte un ministru copleşit de problemele ţării aflate la grea încercare când cu neruşinarea rămasă nepedepsită un ziar plătit din bani furaţi afirmă astfel de lucruri despre el? Domnul Marcel Vela nu numai ca nu a fost prezent la nici un fel de eveniment de cununie, nici măcar nu a ştiut că va exista aşa ceva. 
 

O cununie în aer liber urmată de o masă pe un câmp la care au participat un număr restrâns de persoane. A se vedea cortul transparent din imagine poziţionată la 60 metri de celălalte două corturi. 

dunca


 

Reclamaţia primarului Mărălescu cum că acolo e dezmăţ cu 500 persoane a fost verificată de patru maşini de jandarmi, o maşină de la poliţia locală şi jurnalişti aflaţi în simbria celor interesaţi de scandal. 
 

Niciunul nu a constatat vreo încălcare a regulilor şi au plecat după ce ne-au urat civilizat spor la treaba. Deşi unul din poliţişti era din comuna ostilă a primarului Mărălescu.

Pe la locaţia respectivă au trecut şi o parte din clienţii cu biciclete sau pe jos care s-au plimbat cu telescaunul pe munte în sâmbăta frumoasă care a trecut. Evident după ce au fost informaţi să nu se apropie de cortul în care erau 45 de locuri la mese. Toată lumea a plecat acasă rămânând cu sufletul la Muntele Mic a cărui frumuseţe au descoperit-o cu aceasta ocazie.

La 22.30 ultimul om a plecat. Nu am fost la cabană, nu au fost sute de persoane, iar ministrul Vela habar nu avea pe unde eram. 

Ruşine celor din acea presă şi din acele televiziuni mincinoase care îşi bat joc de popor făcând din lăcomia de a încasa vânzând orice, un mijloc pervers de îndobitocire a populaţiei”, a transmis Romeo Dunca.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite