Medic pediatru, găsit în mașină cu un băiat de 16 ani. Cei doi se pregăteau să întrețină relații sexuale

0
Publicat:

Un bărbat de 41 de ani, indicat drept medic la Spitalul de Copii Louis Țurcanu din Timișoara, a fost amendat cu 1.000 de lei, el fiind prins când se pregătea să întrețină relații sexuale cu un adolescent, într-o mașină.

Polițiștii i-au găsit pe medic și pe adolescent într-o mașină, sub un pod FOTO Arhivă
Polițiștii i-au găsit pe medic și pe adolescent într-o mașină, sub un pod FOTO Arhivă

Potrivit Poliției Timiș, mașina în care se aflau cei doi era parcată sub un pod din zona Mehala. Pentru că autoturismul nu își justifica prezența în zona respectivă, polițiștii s-au dus să facă verificări, găsindu-i în interior pe un bărbat de 41 de ani și un băiat de 14 ani care se pregăteau să întrețină relații sexuale.

Potrivit tion.ro, bărbatul găsit alături de adolescent este medic la Spitalul de Copii Louis Țurcanu și l-ar fi cunoscut pe băiat, care a spus că e major, pe internet.

„În cursul zilei de ieri, 29.01.2023, în jurul orei 21:00, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat pe strada Ovidiu Bâlea, din municipiul Timișoara, un bărbat, în vârstă de 41 de ani și un tânăr, în vârstă de 16 ani, care se aflau într-un autoturism parcat, prezenta acestora în acel loc fiind nejustificată. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cei doi s-au întâlnit cu scopul de a întreține relații sexuale, faptă care nu a fost materializată”, a transmis Poliția Timiș.

Potrivit polițiștilor, chiar dacă băiatul cu care bărbatul se afla în mașină este minor, fapta nu constituie infracțiune, adolescentul având peste 16 ani.

„Cei doi bărbați au fost sancționați cu 1.000 de lei, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, a mai transmis Poliția Timiș.

Potrivit unor surse din Poliție, amenda a fost aplicată în baza art. 2 alin. 1 din Legea 61/1991, care prevede că este contravenție „săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenințări cu acte de violență împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea și liniștea publică sau să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora”.

Timişoara


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri