Mama fetiței violate, ucise şi aruncate în canal este înfundată în datorii. Femeia negocia un job, în timp ce fiica sa era ucisă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lanț de nenorociri pentru Elisabeta Ludwig, femeia care și-a pierdut fetița de zece ani, acum aproape două săptămâni. După ce a aflat că o cunoștință de familie i-a ucis cu bestialitate copilul, femeia de 38 de ani spune că și-a pierdut locul de muncă și nu are de unde achita nici serviciile de pompe funebre.

Comunitatea a sprijinit-o pentru înmormnântarea fiicei ei, însă Elisabeta Ludwig spune că nu mai poate face față datoriilor cu care s-a trezit în urma crimei de pe urma căriea și-a pierdut copilul. După ce a născut fetița în Germania, femeia spune că a crescut-o singură, cu sprijinul mamei sale. "Despre tatăl Monikăi nu știu nimic, este undeva prin Germania. Eu am crescut-o singură", povestește aceasta.

image
image

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO CU MONSTRUL CRIMINAL

Femeia spune că, după ce a rămas fără fetiță, și-a pierdut și sursa de venit de pe urma căruia urma să supraviețuiască peste vară. "Am mai lucrat în Germania și în Austria, de-a lungul anilor, pentru ca să o pot crește pe a mică. În momentul în care s-a produs nenorocirea, eu eram prin țară și încercam să îmi rezolv să plec în Austria, peste vară. Era singura noastră posibilitate de a supraviețui", a declarat aceasta. „Acum, unde să mă mai duc? Mă gândesc doar la nenorocitul ăla și cum a putut să îi facă asta micuței mele", spune mama.

CRUZIME CRIMINALĂ A agresat o fetiță de zece ani, după care a ucis-o și a lăsat-o într-un canal

Ba mai mult Elisabeta Ludwig spune că a luat bani împrumut inclusiv pentru a plăti înmormântarea, pe care nu și-o permite să o achite integral. "M-au ajutat domnul primar și un ONG, dar mai am de achitat mai bine de 800 de lei. Nu știu de unde să fac rost de banii ăștia", spune femeia.

Cine este monstrul care a agresat, ucis şi aruncat în canal o fetiţă de zece ani. Criminalul este cunoscut de localnici drept consumator înrăit de alcool

Monika, de numai zece ani, originară din Comloşu Mare, se afla în vacanţă la bunicii ei, când s-a întâmplat teribila tragedie. Joi seara, Monika a fost văzută pentru ultima dată în compania lui Gearmaty, care o învăţa pe aceasta să meargă cu bicicleta. Fetiţa a dispărut în acea noapte, iar după o noapte de căutari, poliţiştii au găsit trupul neînsufleţit al micuţei, acoperit cu rochiţa cu care aceasta a fost îmbrăcată în noaptea dispariţiei şi aruncat într-un canal din Jimbolia. Andrei Gearmaty şi-a recunoscut fapta şi a refuzat să o justifice.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite