Lupta de la vârful PSD se mută şi în teritoriu. Baron local – promovat cu aripi de înger pentru că este „doar suspect”. Ilie Sârbu – în ghearele „vulturului DNA”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele CJ Timiş este ridicat în slăvi, la propriu, de televiziunea condusă de consilierul său personal FOTO Facebook
Preşedintele CJ Timiş este ridicat în slăvi, la propriu, de televiziunea condusă de consilierul său personal FOTO Facebook

Televiziunea locală Tele Europa Nova Timişoara, condusă de consilierul personal al preşedintelui CJ Timiş, Titu Bojin, a postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj „SPONSORIZAT” în care liderul PSD Timiş este întruchipat de un înger, fiind „doar suspect” într-un dosar penal, în timp ce Ilie Sârbu, socrul premierului Ponta, este în ghearele unui „vultur DNA”.

Conflicetele intense de la vârful PSD se resimt şi în Timiş, între gruparea preşedintelui CJT Titu Bojin şi a senatorului Ilie Sârbu. Tensiunile au ieşit la iveală în urma dosarului penal în care Titu Bojin este cercetat de Parchetul General pentru conflict de interese, abuz în serviciu şi complicitate la evaziune fiscală, în urma unor afaceri derulate între firma familiei lui Bojin şi Direcţia Apelor Banat, pe care liderul PSD a condus-o.

În urma audierii lui Bojin la Parchetul General, în calitate de suspect, televiziunea de casă a preşedintelui CJT, Tele Europa Nova, condusă de consilierul personal al lui Titu Bojin, a postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj în care Bojin era ridicat în slăvi, la propriu, iar Ilie Sârbu şi şeful Romsilva sunt prinşi în ghearele unui vultur cu sigla DNA.

Ultima ora!Titu Bojin seful PSD Timis a ramas cel mai curat si cinstit presedinte(PSD) de consiliu judetean din tara! In dosarul deschis la Parchetul General presedintele PSD Timis Titu Bojin a ramas doar in calitatea de suspect! Mai ramane in ghearele DNA Ilie Sarbu si in "ciocul" DNA-ului Adam Craciunescu pentru un tun la paduri de 200 milioane de euro!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a televiziunii conduse de Stelu Iordache, consilier personal al preşedintelui CJT.

Facebook Bojin Inger

Mesajul, care a fost SPONSORIZAT, pentru a-l vedea cât mai mulţi utilizatori de Facebook, este însoţit şi de o fotografie în care Bojin este întruchiparea unui înger, iar Ilie Sârbu şi Adam Crăciunescu sunt în  ghearele „vulturului DNA”. Iniţial Stelu Iordache a spus că nu a văzut postarea şi nu ştie despre ce este vorba, dar a ţinut să se asigure că sponsorizarea unui mesaj pe Facebook este legală. „Dacă nu e ilegal e foarte bine că e vizualizat de mai multă lume. Discuţia e dacă s-au scris minciuni sau neadevăruri. S-a spus vreun neadevăr? Sârbu nu e la DNA? Crăciunescu nu e la DNA?”, a spus Stelu Iordache. Acesta a mai precizat că o să revină cu un punct de vedere, dar în cursul zilei, până la redactarea articolului, acesta nu a putut fi contactat.

Cu ocazia protestului de amploare organizat la Timişoara înainte de turul doi al alegerilor prezidenţiale, televiziunea condusă de consilierul preşedintelui CJT a prezentat evenimentul ca o acţiune politică. „Dintr-o acţiune ce se dorea a fi civică, membrii ACL au reuşit să transforme mitingul din Piaţa Victoriei într-o acţiune de partid”, se arată în reportajul în care sunt filmaţi activişti PNL sau PDL aflaţi în Piaţa Operei, la mitingul de susţinere a românilor din diaspora şi anti Ponta. 


Preşedintele CJT Titu Bojin nu a putut fi contactat, dar într-un interviu recent acordat jurnaliştilor pressalert.ro, preşedintele PSD a susţinut, întrebat despre atacurile televiziunii conduse de consilierul său la adresa altor pesedişti, că nu are niciun amestec şi că politica editorială este independentă faţă de obligaţiile lui Stelu Iordache ca şi consilier personal al său la Consiliul Judeţean.
 

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite