Lovitură în seara de Crăciun, la Lugoj. Hoţii au furat 50.000 de euro, 12 cocoşei din aur şi bijuterii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii sunt în căutarea hoţilor FOTO Lugojeanul.ro
Poliţiştii sunt în căutarea hoţilor FOTO Lugojeanul.ro

Poliţiştii timişeni sunt pe urmele unor hoţi care au dat lovitura de Crăciun, la Lugoj. Ei au pecat cu 50.000 de euro şi mai multe obiecte din aur.

Hoţii nu se odihnesc nici de sfintele sărbători de Crăciun. Aceştia au dat lovitura chiar în seara în care mulţi credincioşi serbează naşterea mântuitorului Isus Hristos. S-a întâmplat într-un locuinţă de pe strada Splaiul Morilor din Lugoj. Se pare că hoţii au acţionat la pont, pentru că ştiau bine ce au de făcut pentru a plecat cu desaga plină.

La acea oră nu era nimeni casă, iar ei au acţionat ca în filme. Au pătruns în apartament prin escaladare de la etaj, au forţat uşa şi au furat 50.000 de euro, 12 cocoşei de aur şi alte bijuterii. 

Ceea ce nu au ştiut hoţii este că în zonă sunt mai multe camere video de supraveghere. Partea vătămată a depus plângere la Poliţia Lugoj, dar deocamdată hoţii nu au fost prinişi. 
 

„Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor şi luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis cei de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş. 

VĂ MAI RECOMANDĂM SĂ CITIŢI:

Rata de infectare cu SARS-Cov-2 la Timişoara a scăzut sub 1. Doar 22 de persoane confirmate cu COVID 19 în tot judeţul Timiş

 

Şantierul centurii Timişoara Sud încheie anul cu un procent de realizare de 45%. Muncitorii au intrat în vacanţă FOTO

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite